Val voor jou van Tijan

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe recensie. Dit keer van een Young Adult van Tijan. Ik ken Tijan al als new adult auteur zoals Cole en Shay maar dat is wel even iets anders dan een Young Adult. Ik was dus vooral heel erg benieuwd of haar schrijfstijl ook goed uit de verf zou komen in Val voor jou. Of dat zo is dat lezen jullie in de recensie hieronder.

Hier kun je Val voor jou van Tijan kopen.

Titel: Val voor jou Auteur: Tijan Uitgeverij: De fontein Genre: Young Adult Cijfer: 7,5

Hier gaat Val voor jou over:

Sam moet tot haar afgrijzen intrekken bij de steenrijke familie Kade. Denk maar niet dat zij zal vallen voor de beruchte broers Mason en Logan. Ze zijn dan wel hot, maar ook bad news! Val voor jou is het eerste deel in de verslavende bestsellerserie Fallen Crest van Tijan. Voor liefhebbers van De Royals en de After-serie, vanaf 16 jaar.

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

Dit vond ik van Val voor jou:

De cover van Val voor jou is niet helemaal mijn ding maar hij past wel bij het verhaal. De titel is ook passend.

Dan gaan we zoals gewoonlijk naar het verhaal zelf. Tja en daar heb ik genoeg over te vertellen! Want hoewel ik enorm heb genoten van dit boek waren er een paar kleine puntjes die net wat beter hadden gekund. Dan heb ik het vooral over de eerste helft van het boek. Daarin maken we kennis met de broertjes Kade en Samantha. De broertjes Kade zijn de standaard types bad boys pubers die zich af zetten tegen over de hele wereld. Het draaide vooral om de feestjes en de ruzies natuurlijk iets wat perfect bij de doelgroep past maar ook een heel klein beetje cliché en dat vond ik wel jammer.

Maar zo ongeveer op 1/3 van het boek kwam daar verandering in en kwam de vlotte en fijne schrijfstijl die ik gewend ben van Tijan om de hoek kijken! Vanaf dat moment wist ze mij mee het verhaal in te sleuren. We bouwen vanaf dat moment een band op met zowel Sam als de broertjes Kade. Zo leren we ook beter waarom ze bepaalde dingen doen. Want zijn ze wel zo slecht als iedereen denkt. Naast de hoofdpersonages heb je nog een aantal bij personages en deze vind ik zelf erg goed omschreven ik denk dat iedereen zich deze personages zo voor de geest kan halen. En eerlijk elke puber heeft wel een van deze ouders!

Maar nu ik het boek uit heb ben ik vooral reuze benieuwd hoe het verder gaat. Dus ik kijk enorm uit naar het vervolg dat binnenkort uit komt! Ik raad dit boek dan ook zeker aan elke lezer die van Young Adult boeken houdt het krijgt een mooie 7,5

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Maar perfect was het nog niet daarom krijgt dit boek van mij een mooie 7,5. Mijn recensie kun je hier […]

trackback

[…] ik deze week gelezen heb is Gek op jou dat geschreven is door Tijan. Gek op jou is het vervolg op Val voor jou die ik al eerder dit jaar gelezen heb. Door het eerste deel werd ik super nieuwsgierig naar het […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x