Over de boeken van Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week heb ik jullie voor mogen stellen aan Annette van Zuijlekom de Zeeuw. Deze week gaan we het hebben over de boeken die deze auteur heeft geschreven en dat zijn er inmiddels 5 waarvan 3 boeken samen een trilogie vormen.

koop Een teken van Liefde hier.

Het boek waar ik mee ga beginnen is het nieuwste boek van Annette “Een teken van liefde” dit is ook het boek dat ik ga lezen voor mijn recensie volgende week. Dit boek is op 20 Mei uitgekomen in zowel paperback als e-book uitvoering.

Hier gaat Een teken van liefde over:

Het vertrouwde leventje van Nadine valt in duigen. Ze heeft dringend geld nodig om opnieuw te kunnen beginnen. Haar oog valt op een personeelsadvertentie die bijna te mooi lijkt om waar te zijn. Een verdacht goed salaris voor een maand werken en wonen in een luxe hotel in de binnenstad van Amsterdam.

Maar wat moet ze daar voor doen?

Het hotel is afgehuurd door de groep Paz een gezelschap waar een mysterieus sfeertje om heen hangt. Ondanks de bezwaren van haar vrienden meld Nadine zich toch bij het hotel voor een Kennismakingsgesprek. Daar worden haar twijfels al snel weg genomen door Aïden, een aantrekkelijke medewerker.

Is Nadine Naïef omdat ze zich laat verleiden door de belofte die ze in Aïdens ogen denkt te zien. Of is ze moedig omdat ze vrijwillig een nieuwe wereld in durft te stappen?

Eenmaal binnen…….

Het tweede boek waar ik het over wil hebben is Revolutie het eerste boek van Annette dat ik gelezen heb. Een prachtig liefdes verhaal met een spiritueel tintje! Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen.

Maar hier gaat Revolutie over:

Bilaneiland 2018 Bliss leidt een eenvoudig maar zinvol leven en ze is eigenaar van een strandtent. Ze werkt en woont in een afgelegen baai en lijkt niets gemeen te hebben met de rijke en machtige, maar ook oppervlakkige familie Lorenson. Behalve de bijzondere grond die zij in hun bezit hebben, want daar heeft Bliss grootse plannen mee. Wanneer ze Xander Lorenson ontmoet in een club, wordt de mogelijkheid om haar doel te kunnen bereiken, haar voor de voeten gegooid. Als Bliss naast een sterke lichamelijke aantrekkingskracht ook een onlosmakelijke verbinding voelt tussen hen twijfelt ze of ze wel gebruik kan, en wil maken van deze buitenkans

Bilaneiland 1718 Roos Kirby neemt een sprong in het diepe als ze in gaat op het aanbod van Dominic Lorenson. Ze gaat voor hem werken als kinderjuf in het paleis waar hij woont met zijn gezin. Op dat moment beseft Roos nog niet, dat de keuzes die ze daar gaat maken, driehonderd jaar later, grote gevolgen zullen hebben.

Annette van Zuijlekom de Zeeuw

En ik sluit deze over de boeken van Annette af met het eerste deel in de trilogie De Legende van Bilaneiland‘ En dat is Alhara.

Een sprookjesachtig liefdesverhaal waar spirituele lessen in verwerkt zijn. Alhara is een jonge vrouw die met haar ouders en zeven zussen op Bilaneiland woont. Op het eiland komt geen gewelddadig gedrag voor: er wonen alleen maar mensen die, ondanks hun beknotte leven, tevreden willen zijn. Toch verbergt Alhara iets voor dit vriendelijke volkje om uit handen te blijven van koning Aaron en zijn zoon, kroonprins Mitchel.
Alhara, het eerste deel uit de trilogie ‘De Legende van Bilaneiland‘. Een meeslepende roman die ons meeneemt op avontuur naar Bilaneiland. Alhara die ons wil inspireren, amuseren, ontroeren, een spiegel voorhouden en tot denken stemmen: hoe bewust leven we ons leven en saboteren of voeden we de liefde in ons leven? En hoe zorgen we ervoor dat we de patronen gaan herkennen en dat we blijven groeien? Dat het blijft stromen?

Ik ben reuze benieuwd welk boek jullie het meeste aanspreekt na het zien van deze korte omschrijvingen. Laat het me gerust weten in een berichtje onder deze blog.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] van eigen bodem. Toen mocht ik haar boek Revolutie kiezen en was gelijk verkocht. Later las ik Een teken van Liefde en dit boek wist me juist heel erg te verassen. Onlangs kwam haar nieuwste boek Ciao Charly uit en […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x