De kleur van Colorado van Rebecca Yarros

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tja als je ziek bent doe je niet veel meer dan filmpjes of series kijken en boeken lezen. Helaas gaat het nog steeds niet veel beter. Laten we hopen dat er iets uit het bloedonderzoek komt wat ze deze week hebben gedaan. Maar goed ik lees zo wel lekker veel boeken uit en dat is wel fijn! Vandaag gaan we het hebben over De kleur van Colorado van Rebecca Yarros.

Recensie de kleur van Colorado
Hier kun je De kleur van colorado kopen.

Titel: De kleur van colorado Auteur: Rebecca Yarros Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Roman Cijfer: 8,5

Hier gaat De kleur van colorado over:

Camden Daniels, de hoofdpersoon in ‘De kleur van Colorado’ van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden – voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten. 

Dit vind ik van de Kleur van colorado:

Ik begin zoals altijd weer met de cover. Ik vind de kleuren van deze cover namelijk echt prachtig. De foto ben ik niet zo’n fan van maar het past bij het verhaal en hetzelfde geld voor de titel.

Laten we maar gauw naar het verhaal zelf gaan. Wat heeft Rebecca Yarros toch een heerlijke schrijfstijl. Het is vlot meeslepend en elk verhaal zit goed in elkaar. Dat is bij De Kleur van Colorado niet anders. Het verhaal begint gelijk goed waardoor je er gelijk midden in zit. Want wat als je terug gaat naar een plek waar niemand je eigenlijk mag? Dat is precies wat Camden Daniels de hoofdpersoon uit dit boek doet. Camden is echt de badboy in dit verhaal maar is dat eigenlijk wel zo?

De kleur van Colorado is meer dan alleen een liefdes verhaal. Er komen thema’s aanbod als dementie, vergeving en rouw verwerking. Maar ook vriendschap onvoorwaardelijke liefde en nog zoveel meer. Dat maakt dit boek ook zo bijzonder. Maar dan heb ik het nog niet eens over het einde van dit boek gehad. Want de plot is een echte knaller eentje waar ik van hou. Echt geloof me alleen al voor de plot wil je dit boek lezen.

Is dit boek dan perfect nee zeker niet, soms werd er wel wat erg langdradig om elkaar heen gedraaid en ook de herhalingen hadden wel een stukje minder gemogen. Tja daar heb ik het wel eens vaker over gehad dat schrijven soms ook de kunst van het weg laten is. Maar al met al heb ik enorm genoten van dit boek dus krijgt het een mooie 8,5 van mij!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Het tweede boek dat ik deze maand las was een vertaald boek. Van deze auteur ben ik inmiddels wel echt fan geworden. De kleur van Colorado kreeg van mij een mooie 8,5 en is echt een prachtig romantisch boek. Mijn recensie kun je hier lezen. […]

trackback

[…] Benieuwd geworden naar andere boeken van Rebecca Yarros lees dan ook mijn recensie van De kleuren van Colorado. […]

trackback

[…] boeken die ik van Rebecca Yarros ook nog las zijn De kleur van Colorado en […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x