Even voorstellen Bertina Mulder

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes, het is weer tijd om jullie voor te gaan stellen aan een nieuwe auteur van eigen bodem voor deze maand. Alweer de tweede auteur en ook dit is een vrouwelijke auteur en ze schrijft prachtige (misdaad)romans en thrillers. Ik denk dat deze auteur bij een paar van jullie al redelijk bekend is. Ik heb het namelijk over Bertina Mulder.

Even voorstellen Bertina Mulder

Bertina heeft een achtergrond in de communicatie. Ze werkte jarenlang voor een grote zorgorganisatie, waar ze zich vooral bezighield met de opzet en redactie van de website en het intranet. Inmiddels werkt Bertina Mulder als zelfstandige, ze is tekstschrijver en webredacteur bij haar eigen bedrijf Bertina Mulder Tekst & Redactie. Daarnaast doet ze ook allerlei werkzaamheden voor haar huisartsenpraktijk in Emst, zoals de personeelszaken en andere administratieve taken die horen bij een eigen onderneming.

Maar waar het hier op mijn blog natuurlijk allemaal om draait, zijn de boeken! Inmiddels heeft Bertina dan ook al drie boeken op haar naam staan. Eind 2016 debuteerde ze met haar roman Wisselwerking en haar nieuwste boek de Veluwse verdwijning verscheen in 2019. Maar goed, volgende week gaan we deze boeken natuurlijk nog uitgebreid bespreken. Daarnaast ga ik de Veluwse verdwijning natuurlijk lezen voor mijn recensie en kunnen jullie eind van de maand nog een interview verwachten met deze super leuke auteur! Dus mocht jij nog een vraag hebben voor Bertina laat hem dan gerust hieronder achter en wie weet wordt die dan beantwoord in het interview.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week stelde ik jullie al voor aan Bertina Mulder. Vandaag gaan we nog beter kennis maken met Bertina Mulder want we gaan het hebben over de boeken […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x