Even voorstellen Alice Bakker

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer juli en dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is om jullie voor te gaan stellen aan de nieuwe auteurs van eigen bodem. En deze maand hebben we een aantal super leuke auteurs believe me! De afgelopen 2 maanden waren deze blogs een beetje rommelig omdat ik super druk was en lichamelijk het even niet zo goed ging. Maar vanaf deze maand komen de blogs weer gewoon op ma ,di, woe, do en vrijdag elke week online. Oké tijd om jullie voor te gaan stellen aan de eerste auteur van eigen bodem voor deze maand en dat is Alice Bakker.

Alice Bakker

Alice Bakker noemt zichzelf sinds 2017 auteur. Toen verscheen namelijk haar eerste Young adult “Slapen doen we morgen weer” bij Godijn Publishing. Maar voor die tijd schreef Alice al een aantal korte verhalen voor verschillende bundels. Naast haar Young Adult boeken schrijft ze ook samen met Elly Godijn de serie Angela & Emma een roman serie voor volwassenen. Hiervan verscheen onlangs het nieuwste boek Ontsluierd.

In 2013 startte Alice haar eigen tekstbureau: In Woordenland. Met haar tekstbureau biedt ze allerlei diensten aan van ghost artikelen tot spellingscontrole en alles wat daar tussen inzit. Je merkt het dus al taal en schrijven is een grote passie van deze auteur. De komende weken gaan jullie Alice nog veel beter leren kennen. Volgende week ga ik jullie namelijk alles vertellen over de boeken die ze heeft geschreven. Er komt nog een recensie van het boek Ontsluierd en we sluiten de maand natuurlijk weer af met een leuk interview met Alice. Dus mocht je nog leuke vragen hebben voor deze spontane auteur stel ze dan gerust in een comment hieronder en wie weet worden ze dan beantwoord in het interview.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik jullie al voor aan auteur Alice Bakker. Maar vandaag gaan jullie haar nog wat beter leren kennen. We gaan het namelijk hebben over de […]

trackback

[…] Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we helaas al weer afscheid nemen van een van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Alice bakker. Afgelopen week hebben we haar al veel beter leren kennen zo stelde ik haar onder andere aan jullie voor maar vandaag is het natuurlijk tijd voor mijn interview met Alice Bakker. […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x