Liefde zonder oordeel van Anne May

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik waan me weer iets meer in het land der levende maar boy oh boy wat een zware week was dit. Naast de nekspanningen bleek ik een flinke griep opgelopen te hebben. Keelpijn, moeite met slikken, hoesten niet kunnen slapen en ga zo maar door. Maar geen koorts en de corona testen waren gelukkig negatief! Het is dus gewoon heel vervelend en de thee met honing, dropjes en keelsiroop zijn mijn beste vriendjes. Maar hoewel ik echt nog niet fit ben heb ik vandaag voor het eerst het idee dat het wel weer goed komt. Maar goed laten we het over leukere dingen gaan hebben zoals het boek Liefde zonder oordeel van Anne May.

Recensie Liefde zonder oordeel
Hier kun je liefde zonder oordeel van Anne May kopen.

Titel: Liefde zonder Oordeel Auteur: Anne May Uitgeverij: Dutch Venture Publishing Genre: New Adult Cijfer: 8

Hier gaat liefde zonder oordeel over:

Als je wilt overleven, kies je met je verstand. Maar als je echt wilt leven, laat je je hart spreken.

Vanaf het moment dat haar vader haar vertelt dat hij zal komen te overlijden, is Miriam overgegaan op de overlevingsstand. Iedere keus die ze na die dag maakt, is gericht op overleven. Tot ze niet meer kan en definitief een streep zet door alles wat ze ooit gekend heeft. Gezien haar traumatische verleden is een normale opleiding of baan niet voor haar weggelegd en ze gaat aan de slag als vrijwilliger op de dagopvang in een verzorgingstehuis. Daar ontmoet ze een wel heel bijzondere patiënt.

Gideon Asher is vijfentwintig, heeft een ernstig ongeluk gehad en is niet in staat om te praten of te bewegen. Toch lukt het Miriam om stukje bij beetje tot hem door te dringen en met hem te communiceren. Tot ze op zijn geheim stuit. Maar mag ze hem wel veroordelen om wat hij heeft gedaan?

Is gebroken voor altijd kapot of kun je elkaar ook helen?

Dit vind ik van Liefde zonder oordeel:

De cover is niet helemaal mijn smaak maar past prima bij het verhaal. De titel vind ik echt prachtig.

Liefde zonder oordeel is het eerste verhaal dat ik lees van Anne May en het was voor mij gelijk een erg prettige ervaring. Anne May heeft een prettige schrijfstijl en weet je al snel mee het verhaal in te sleuren. Liefde zonder oordeel wordt vertelt vanuit de twee hoofdpersonages Miriam en Gideon. Miriam die vast zit in een verloving met een man die niet zo goed voor haar is. Gideon zit vast in zijn eigen lichaam.

Beide personages dragen een hoop bagage met zich mee en toch weten ze op een of andere manier contact met elkaar te maken. Het is mooi om de band tussen Gideon en Miriam gedurende het verhaal te zien groeien. Daarnaast worden er in dit boek een aantal mooie maatschappelijke thema’s besproken. Liefde zonder oordeel is een prachtig liefdes verhaal dat zich afspeelt in een unieke setting en daardoor net wat anders is dan andere new adult novelles. Dit eerste boek van Anne May heeft me dan ook gelijk enorm nieuwsgierig gemaakt naar haar andere boeken.

Ik raad dit boek dan ook aan iedereen aan! Het krijgt een mooie 8 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Het eerste boek dat ik deze maand las was Liefde zonder oordeel van Anne May. Een new adult van een Nederlandstalige auteur. Dit boek kreeg van mij een mooie 8. De complete recensie lees je hier. […]

trackback

[…] auteur heeft uitgegeven. Maar over de boeken van Anne May heb ik al recensies geschreven. Zo las ik Liefde zonder oordeel en Liefde zonder verleden al. Dus gooien we het deze week over een andere boeg en gaan we het […]

trackback

[…] bij de boeken die Anne May heeft geschreven. Ik las al een aantal van haar boeken gelezen zoals Liefde zonder oordeel, Liefde zonder verleden en Liefde zonder toekomst. Heb jij deze boeken nog niet gelezen dan is […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x