Even voorstellen Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het alweer tijd voor auteur nummer 3 voor de blogs van eigen bodem van deze maand! Deze auteur leerde ik vorig jaar kennen toen ik een van haar boeken mocht lezen. Het is wederom een vrouw en ze schrijft prachtige romans. Ik heb het natuurlijk over Annette van Zuijlekom de Zeeuw.

Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Annette van Zuijlekom de Zeeuw is geboren in 1971 en opgegroeid in Zuid-Holland. Op haar 29ste is ze samen met haar man, dochter en ongeboren zoon verhuisd naar een klein dorpje in Drenthe.

Rond haar 27ste begon Annette met het volgen van cursussen als Reiki, Alchemie, meditatie en Emotieve theraphie. Na al die cursussen besloot ze om haar eigen weg te gaan, om de waarheid over het leven in haarzelf te zoeken, zoals ze van vele mensen geleerd had. Op een gegeven moment, na vele jaren van aandacht geven aan haar gevoel, gedachten en daden, na jaren van opstaan voor de waarheid van een ander zonder het aan te nemen als mijn waarheid, zag ze opeens zelf een ordening in het leven. Ze stond er als het waren midden in en zag de verbindingen.

Tijdens deze ontdekkingsreis schreef ze 9 jaar lang alles op. Nadat ze zo jaren had gewerkt aan een non fictie boek is ze op een dag spontaan begonnen aan een fictie verhaal. Een verhaal waarin ze haar ordeningen die ze in het leven ziet heeft verwerkt. Binnen twee jaar schreef ze de trilogie: De legende van Bilaneiland. Later volgde nog meer boeken maar daar gaan we het volgende week uitgebreid over hebben. Maar wat ik wel nog wil zeggen is dat Annette van Zuijlekom de Zeeuw met haar boeken mensen wil inspireren en vermaken. Ze wil een ander een goed en blij gevoel geven door even in een andere wereld te zijn, door de wereld door andere ogen te bekijken.

De komende weken gaan we Annette nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] dat geschreven is door Annette van Zuijlekom de Zeeuw. Afgelopen week stelde ik jullie al voor aan Annettte van Zuijlekom de Zeeuw en vertelde ik al alles over de boeken die ze geschreven […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x