De kleine theetuin in de duinen van Anne West

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een recensie. En dit boek vond ik echt een super leuke. Het is namelijk De kleine theetuin in de duinen wat geschreven is door Anne West. Eerder las ik van Anne West al de boeken van de Stadstuin waarvan Yara het laatste boek was. Een heerlijke luchtige feelgood serie. Ik was dan ook reuze benieuwd of Anne West met De kleine theetuin in de duinen de zelfde sfeer weer wist neer te zetten.

Hier kun je De kleine theetuin in de duinen kopen.

Titel: De kleine theetuin in de duinen Auteur: Anne West Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 8

Hier gaat De kleine theetuin in de duinen over:

Reis mee naar Texel in ‘De kleine theetuin in de duinen’ van Anne West. Nichtjes Rosa en Fleur groeiden op met de bakkerij met theetuin van hun grootouders in de Texelse duinen. Nu, jaren later, staat de bakkerij aan de rand van de afgrond en is de relatie tussen Rosa en Fleur bekoeld. Ze worden gedwongen samen te werken én hun eigen leven onder de loep te nemen.

Dit vind ik van De kleine theetuin in de duinen:

Van de cover van De kleine theetuin in de duinen word ik gelijk vrolijk. De mooie kleuren de vrolijke doodles yes ik waan me helemaal in de zomer! De titel is wel wat aan de lange kant persoonlijk hou ik meer van korte titels.

Maar wat is het fijn dat Anne West terug is met een nieuw boek! Dit boek heeft in een mum van tijd mijn hart weten te veroveren. Dit boek was aan de ene kant ontroerend en aan de andere kant lekker luchtig met een vleugje humor. De personages zijn ontzettend goed uitgewerkt. Ik denk dat bijna iedereen zich de situatie van Rosa en Fleur wel kan voorstellen. Daarnaast leefde ik ontzettend mee met de Opa van Fleur en Rosa van wie de bakkerij in Texel is.

De opa van Fleur en Rosa is een beetje een norse eigenwijze oude man. Maar stiekem diep van binnen heeft hij ook een gouden hartje. Fleur en Rosa hebben allebei een eigen karakter en waar de ene ontzettend lekker kan bakken is de andere degene die prachtige kunst kan maken. Het water liep me ook regelmatig in de mond van de beschrijvingen van al die lekkere gebakjes. Zoals de Appeltaart op grootmoeders manier. Die deed mij gelijk herinneren aan mijn recept voor grootmoeders appeltaart.

De schrijfstijl van Anne is zoals gewoonlijk lekker vlot met dat sprankeltje humor waardoor je niet anders kan dan dit boek met een grote glimlach op je gezicht te lezen. Dit boek krijgt van mij dan ook weer een mooie 8.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] tijd om het over De kleine theetuin in de zon te gaan hebben. Dit is natuurlijk het vervolg op De kleine theetuin in de duinen. Maar op zich is het boek ook prima los te lezen alleen mis je dan wel wat achtergrond informatie […]

trackback

[…] brengt geluk van Anne West is het derde deel in de theetuin serie. Eerder las ik in deze serie al De kleine theetuin in de duinen deze kreeg van mij een mooie 8 en De kleine theetuin in de zon die kreeg van mij een […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x