Onverschrokken van Rebecca Yarros

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd voor mijn bijdrage aan de blogtour van Onverschrokken van Rebecca Yarros. Rebecca Yarros schrijft echt geweldige boeken romantisch maar met een meeslepend verhaal. Ik was reuze benieuwd of dit ook weer zo zou zijn bij Onverschrokken. Dat ik dit dikke boek binnen 1 dag heb uitgelezen zegt denk ik al wel heel veel. Maar hieronder vertel ik je uitgebreid over dit boek.

Onverschrokken van Rebecca Yaros kun je hier kopen.

Titel: Onverschrokken Auteur: Rebecca Yarros Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Roman Cijfer: 10

Hier gaat onverschrokken over:

Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op…

Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?

Dit vind ik van onverschrokken:

Zoals gewoonlijk begin ik met de cover. Voor dat dit deel verscheen zijn alle boeken in de Flight & Glory serie in een nieuw jasje gestoken en ik vind ze prachtig! Elk deel heeft een andere achtgrond kleur. Onverschrokken springt mijn boekenkast uit door de mooie fel roze kleur. Zelf ben ik geen grote fan van foto’s op de cover maar deze vind ik wel cute. De titel past perfect bij het boek.

Onverschrokken is het 5de deel in de Flight en Glory serie van Rebecca Yarros. Dit deel kun je los lezen van de andere delen maar geloof me bij deze serie wil je gewoon lekker met boek 1 beginnen. Maar goed laten we het eens over Onverschrokken gaan hebben. Morgan een van de hoofdpersonages is echt ontzettend goed neergezet. Vanaf het allereerste moment kun je ontzettend goed meeleven met dit personage. Haar rauwe verdriet, de waanhoop, de pijn maar ook de hoop en een sprankeltje liefde je beleeft het allemaal met Morgan. Dus houdt je zakdoekjes maar bij de hand want van dit verhaal krijg je geheid tranen in je ogen.

Morgan is dus een interessant personage maar haar nieuwe buurman Jackson mag er ook wezen! Wat een kanjer is dat (Tenminste hoe ik deze man in mijn verbeelding zie) maar ook door de manier waarop hij met zijn vrienden en familie om gaat. Jackson straalt voor mij een en al warmte uit. Jackson en Morgan wonen vlak bij de zee en de stukjes op het strand bijvoorbeeld met het zoeken naar zeeglas gaven mij een gevoel van weemoed naar de dagen die ik vroeger doorbracht op het strand. Het strand is voor mij een magische plek waar je even helemaal tot rust komt en volgens mij geldt dat ook voor Morgan.

Het verhaal zelf heeft alle eigenschappen die een goede feelgood moet hebben liefde, verdriet, familie, vrienden en ga zo maar even door er voor elkaar zijn en naar elkaar luisteren is de grote boodschap in dit verhaal. Maar Rebecca Yarros heeft me op het einde wel even van mijn stuk gebracht. Mijn hart ging steeds sneller kloppen en de tranen liepen over mijn wangen om vervolgens weer opgedroogd te raken en een glimlach op mijn gezicht te brengen.

Al met al kan ik niks anders doen dan dit boek een mooie 10 geven.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Andere boeken die ik van Rebecca Yarros ook nog las zijn De kleur van Colorado en Onverschrokken. […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x