Zolang je van me houdt van Suzanne van Bilderbeek

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd voor een recensie! Ik mocht namelijk het boek Zolang je van me houdt van Suzanne van Bilderbeek lezen. Een prachtige new adult waar ik je alles over ga vertellen in mijn recensie hieronder.

Hier kun je zolang je van me houdt kopen.

Titel: Zolang je van me houdt Auteur: Suzanne van Bilderbeek Uitgeverij: ImaginaryBooks Genre: New Adult Cijfer: 8

Hier gaat Zolang je van me houdt over:

Toen Sasha en Daniel friends with benefits werden, hadden ze beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt.
Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel?

Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen?

Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?

Dit vindt ik van Zolang je van me houdt:

Ik begin zoals altijd bij de cover. De cover van Zolang je van me houdt vind ik echt prachtig. Hoewel er een foto opstaat zie je door de zon de gezichten niet en dat vind ik fijn want ik maak graag mijn eigen voorstelling van een personage. Daarnaast vind ik de titel echt prachtig daar ben ik een beetje verliefd op. Dit komt waarschijnlijk omdat ik altijd tegen mijn vriend zeg alles komt goed zolang je van me houdt.

De titel Zolang je van me houdt past ook ontzettend goed bij het prachtige verhaal dat Suzanne heeft geschreven. Hoofdpersonages Sasha en Daniel hebben namelijk allebei wel het een en ander mee gemaakt ze hebben een zogenoemd rugzakje! Maar waar de een troost zoekt is de ander meer een binnen vetter iemand die niet zo makkelijk praat. Veel over de rugzakjes wil ik niet zeggen want dan verklap ik veel te veel van het verhaal. Beide hoofdpersonages zijn ontzettend goed neergezet je krijgt al snel een band met ze en ze groeien ontzettend in het verhaal. Zowel zelf als samen. Maar Ik wil ook kwijt dat Suzanne met dit boek een ijzersterk debuut heeft weten neer te zetten.

Dit is namelijk een New adult die je alle kanten op sleurt als het gaat om emoties. Soms wil je tegen de personages schreeuwen van hoe kun je zoiets doen. Soms wil je ze juist aanmoedigen en soms word je gewoon een beetje emotioneel. Het enige wat ik nu nog wil is weten hoe het verder gaat.

Dus Suzanne kom maar op met dat tweede boek.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] sfeer uit die perfect past bij het verhaal. Zolang je bij me blijft is natuurlijk het vervolg op Zolang je van me houdt en ook daar past de buitenkant van dit boek prima […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x