Liefde & ananas van Isabelle Paz Soldan

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Wat is het toch genieten de afgelopen week. De zon zorgt altijd weer voor een lach op mijn gezicht. Alhoewel het soms natuurlijk wel erg warm was en ik even naar binnen moest vluchten. Maar tijdens onze midweek weg heb ik lekker veel buiten liggen lezen! Tijd om die TBR stapel eens weg te werken. Ik las o.a Liefde & ananas van Isabelle Paz Solden. Een heerlijk boek om te lezen met dit weer natuurlijk! Tijd dus om jullie te gaan vertellen wat ik van dit boek vindt.

Liefde & Ananas
Hier kun je Liefde & ananas kopen.

Titel: Liefde & Ananas Auteur: Isabelle Paz Soldan Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 7

Hier gaat Liefde & ananas over:

‘Liefde en ananas’ gaat over Anna. Ze is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár? Isabelle Paz Soldan schrijft in ‘Liefde en ananas’ grappig en herkenbaar over het leven van een single dertiger.

Dit vind ik van Liefde & Ananas:

Oké laten we zoals gewoonlijk beginnen bij de cover deze vind ik lekker vrolijk en bij het verhaal passen. De kleur is wat zoetsappig maar daar is niks mis mee. De titel vind ik ook helemaal prima.

Dan gaan we naar het verhaal zelf! Liefde & Ananas is het debuut boek van Isabelle Paz Solden en voor een debuut is het zeker geen slecht boek. Maar ergens wist het me toch niet helemaal te pakken ik miste een stukje magie dat me normaal gesproken het verhaal in sleept. Hoewel het verhaal lekker luchtig is geschreven boordevol humor en herkenbare momenten zit lukt het me niet om echt mee te leven met de dertig jarige Anna.

Anna haar personage blijft voor mij gevoel een beetje vlak terwijl er van alles gebeurd in haar leventje! De mannen die het pad van Anna kruizen zijn stuk voor stuk herkenbare types! Doordat ze zo herkenbaar zijn en goed beeldend zijn beschreven kun je met hun wel een stuk makkelijker meeleven. Al met al is het verhaal prima het heeft alles wat een feelgood nodig heeft en zal je met een lach op je gezicht achter laten. Maar het had zoveel meer kunnen zijn en dat vind ik jammer. Ik denk dat de auteur iets teveel in dit eerste deel heeft willen stoppen. Toch ben ik super benieuwd naar het volgende deel want de schrijfstijl van deze auteur spreekt me wel aan.

Al met al krijgt het boek dan ook een mooie 7 van me.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
2 jaren geleden

Wat heerlijk dat je een midweek lekker hebt kunnen lezen. Het valt niet altijd mee om daarvoor de rust te vinden is mijn ervaring.
nicole onlangs geplaatst…Top 15 Huishoudelijke ErgernissenMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x