Broodje Hamburger met ei.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een recept! Yes zoals jullie merken heb ik me passie voor koken en bakken weer helemaal terug gevonden. Maar ik vind het ook belangrijk dat de recepten op mijn blog lekker simpel zijn en voor iedereen te volgen. Natuurlijk staan er ook wat apartere dingen op mijn blog. Maar ook gewoon heerlijke simpele dingen zoals dit broodje Hamburger met ei.

Een broodje hamburger kun je natuurlijk zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Vandaag kies ik voor een super snelle variant met een kant en klare grill burger. Maar je kan natuurlijk ook super makkelijk zelf een lekkere hamburger maken. Daarvoor zal ik binnenkort een recept met jullie delen.

Wat heb je nodig voor 2 broodjes hamburger met ei:
 • 2 Zonnebloempit broodjes ( Klik op de naam voor het recept)
 • 4 grill burgers (Ik nam die van de jumbo)
 • 4 plakjes ceddar kaas
 • 2 eitjes
 • 1 ui
 • een beetje rucola
 • Sweet Dalton smokey bbq saus met honing (Je kan natuurlijk ook prima zelf een bbq saus maken)
Zo maak je dit broodje hamburger met ei:

Als ik zeg makkelijk dan is dit ook een makkelijk broodje! Het is dan ook echte comfort food voor in het weekend. Na een broodje hamburger met ei zit je hutje mutje vol maar lekker is het wel!

 • Snijdt het broodje doormidden.
 • leg er een beetje rucola boven op.
 • Doe daar boven op 1 a 2 el bbq saus.
 • Bak ondertussen in een pan de grilburgers goudbruin.
 • Snijd de ui in halve ringen en bak deze in een andere pan ook tot ze een mooi goudbruin kleurtje hebben.
 • En bak in pan 3 de spiegeleitjes

Dan gaan we de broodjes verder opmaken. Leg eerst 1 hamburger op een broodje leg daarboven op een plakje Ceddar kaas. Leg dan de tweede burger er op met een plakje Ceddar kaas. Vervolgens leg je de gebakken ui erop en daar boven op het eitje! Je maakt het broodje af door het dekseltje van het broodje erop te leggen.

Eetsmakelijk.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
petrasparkblog
2 jaren geleden

Ziet er heerlijk uit. Heb je ook receptjes voor lekkere verwenkoffies?

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  petrasparkblog

Jazeker! Ik ga er komende week mee aan de slag voor je.

Lindaschrijfthetop
2 jaren geleden

Lekker hoor! Ik doe meestal ook een beetje mosterd op het broodje

nicole
2 jaren geleden

Ik hartje hamburgers! Ik eet ze graag met uien en ketchup. Een ei erbij hoeft van mij eigenlijk niet.
nicole onlangs geplaatst…Top 15 Huishoudelijke ErgernissenMy Profile

Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

Oh wat ziet dit er heerlijk uit! Ga hem een keer maken, is mijn partner ook wel blij mee denk ik.

Krystle/Batboy
2 jaren geleden

Ik vind rucola sla zo lekker! Het broodje ziet er goed uit, lijkt me lekker, maar ook machtig!
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Deze zomerkleding dragen mijn jongens graagMy Profile

Manon
2 jaren geleden

Een lekkere “murrican” style burger dus haha. Lekker hoor.

Tessa
2 jaren geleden

Dat ziet er heerlijk uit. Ben dol op een goed broodje hambuger
Tessa onlangs geplaatst…Review: N Beauty Long Lasting Matte LipstickMy Profile

Glamview.nl
Glamview.nl
2 jaren geleden

Dat ziet er wel heel lekker uit. Nog nooit eerder zo gegeten.

trackback

[…] en mijn partner heeft besloten om gezellig met mij mee te doen. Tja en al die recepten als een Broodje Hamburger en cheesecakes zijn wel lekker maar passen niet in een gezonde levensstijl. Natuurlijk mag je best […]

trackback

[…] waarop je lekker wil zondige van een overloaded burger met zelf gemaakt brood maak dan gewoon mijn broodje hamburger met ei. Let op want dat broodje is echt niet gezond maar wel mega […]

trackback

[…] beter kennen. Zoals wat iemand zijn favoriete snack is. Mijn favoriete snack is toch wel een goed broodje hamburger al moet je die natuurlijk niet te vaak eten maar zo nu en dan is het helemaal […]

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x