In de spotlight van Manon Visser.

Hallo lieve lezers van bookstamel, Afgelopen week waren mijn vriend en ik er even een paar dagen tussen uit. Maar daar vertel ik je later deze week nog van alles over. Vandaag is het namelijk mijn beurt in de blogtour van het boek In de spotlight van Manon Visser. Dit boek heb ik dan ook heerlijk in mijn vakantie op een ligbedje uitgelezen. Daardoor kan ik vandaag dus van alles over dit boek met jullie delen.

In de spotlight
Hier kun je in de spotlights van Manon Visser kopen.

Titel: In de spotlight Auteur: Manon Visser Uitgeverij: Clavis Genre: Young adult Cijfer: 8

Hier gaat In de spotlight over:

Een beklemmend debuut over een leven in en een leven buiten de spotlights. Voor young adults. Kate Morrinson leidt een dubbelleven. Niemand weet dat de onopvallende studente ook het meisje achter de wereldberoemde popster Skyler is. En dat wil Kate graag zo houden. Maar aan het begin van het nieuwe schooljaar duikt er plotseling iemand op die haar leven wil ruïneren. De anonieme stalker dreigt haar dierbaren iets aan te doen, tenzij Kate een reeks van onheilspellende opdrachten uitvoert. Moet Kate haar leven in de spotlights opgeven?

Dit vind ik van In de spotlight:

In de spotlights is het debuut boek van Manon Visser. Dit boek begint gelijk al goed want hij komt in een mooie hardcover uitvoering en ook de cover vind ik prachtig simpel maar doeltreffend. Het lettertype dat voor de titel is gebruikt is een van mijn favorieten.

Dat dit een debuut boek is merk je totaal niet. Manon wist me gelijk omver te blazen met haar fijne schrijfstijl. Haar manier van vertellen was vlot en er zat van alles in het verhaal van een beetje drama tot wat humor. Sommige puntjes hadden iets beter uitgewerkt kunnen worden maar dat zijn dan echt kleine details.

De personages in het verhaal trokken me gelijk enorm aan Kate die een dubbelleven leidt als Skyler is een zeer interessant personage. Aan de ene kant zie je een echte tiener die zich druk maakt om dingen als kleding, jongens en school. Aan de andere kant is daar die popster die ontzettend getalenteerd en gedreven is. De mix van deze twee tegenstrijdige personen maakt dit personage zo ontzettend interessant. Het deed me een beetje denken aan een jonge miley als Hannah. Maar waar ik ook smakelijk om kon lachen was de band tussen Kate en haar oudere broer. Die twee hebben namelijk echt zo’n haat liefdes verhouding die je verwacht van een broer en een zus.

De plottwist op het eind brak mijn hart. Maar vind ik ontzettend goed bedacht. Daarnaast ben ik benieuwd wat er nu eigenlijk allemaal nog met Kate gaat gebeuren de komende jaren. Wie weet gooit Manon er ooit een vervolg tegen aan dat hoop ik stiekem wel ergens. Al met al dus een heerlijke young adult die van alles wat heeft. Een boek dat je binnen no-time uit leest en denk ik nog wel eens heel populair kan gaan worden. Het boek beloon ik dan ook met een mooie 8.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] schreef ik al een recensie van het boek In the Spotlight van Manon […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x