De producten van Harem’s

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Alweer even geleden kreeg ik de vraag of ik de producten van Harem’s wilde uitproberen voor Elithair. Nu is mijn haar mijn grootte trots dus ben ik altijd opzoek naar nieuwe producten voor mijn haar die goed werken, het liefst vriendelijk zijn voor de natuur en het liefst ook nog een beetje betaalbaar. Zo op het eerste oog vinkte Harem’s veel van deze voorwaarde aan dus natuurlijk wilde ik deze producten wel eens uitproberen. Inmiddels gebruik ik de producten ongeveer 3 weken. Tijd dus om jullie alles over mijn ervaringen met dit product te gaan vertellen.

Voordat ik de producten van Elithair ontving vroegen ze me eerst uitgebreid naar mijn haar en huidtype! Dit vond ik erg fijn want zo kreeg ik een product in handen want ook echt geschikt is voor mij. Ik ga alle producten stuk voor stuk met jullie bespreken. Ik zal wat vertellen over het product zelf, mijn ervaring ermee, de prijs en natuurlijk een linkje naar het product mocht je het zelf willen gaan uitproberen.

Ik begin met dit veelzijdige stukje zeep! Dit is de Natuurlijke Zeep met Arganolie 150 Gram uit de product lijn van Harem’s deze zeep kost 9,95. Het fijne van deze zeep is dat je hem niet alleen voor je body kan gebruiken maar hij ook heel goed werkt als shampoo. Zo hoef je als je op vakantie gaat niet allerlei producten mee te nemen maar volstaat deze mooie zeep. De zeep komt in een mooi stevig kartonnen doosje en ruikt heerlijk maar heeft een subtiele geur. Dit vind ik zelf erg prettig omdat bij sommige zepen de geur echt overweldigend is.

Tijdens het gebruik van deze zeep merk ik dat hij goed schuimt en lekker zacht aan voelt iets wat ik erg belangrijk vindt aan een goede zeep! yes deze Natuurlijke zeep met Arganolie is zeker mijn top 10 van verzorgingsproducten binnen geslopen. Mijn huid is een stuk minder droog en beschadigd precies de reden dat ik voor deze zeep koos samen met Elithair. Vergeet niet om de zeep goed af te spoelen tijdens het douchen! Laat de zeep ook goed uitlekken na gebruik zo gaat deze het langste mee.

Deze zeep is halal en een natuurlijk samengesteld product. De zeep is vrij van radicalen, kleurstoffen, zouten en chemicaliën zoals siliconen en paraffine. 

Geschikt voor alle huid- en haartypes. Ook voor mensen met eczeem, roos en/of psoriasis. 

INGREDIËNTEN

Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Olea Europaea Fruit Oil, Linalool, Argania Spinosa Kernel Oil, D-Limonene, Geraniol, Citronellol, Etidronic Acid, Tetrasodium Edta, Tetrasodium Etidronate, Collagen.

Dan ga ik verder met de Shampoo. Ik koos voor mijn haar de Natuurlijke Shampoo met Olijfolie 375 ml deze kost 14,95. Van deze shampoo krijg je Sterker en voller haar, dat glanst en gezond aanvoelt. Wat me gelijk opvalt is dat de shampoo heel zacht aanvoelt en ik echt maar heel weinig nodig heb om mijn haar er mee te wassen. Mijn haar was nog al beschadigt door alle medicatie die ik gebruik en ik had ook last van Roos. Sinds ik deze shampoo gebruik is mijn haar zeker weer meer gaan glazen en sterker geworden Of het voller is geworden kan ik niet echt zeggen. Ik merk ook dat ik echt veel minder klitten in mijn haar heb sinds het gebruik van de shampoo.

De shampoo kun je elke dag gebruiken en het resultaat moet na ongeveer 4 weken zeker zichtbaar zijn maar bij mij was dit echt na een week of 2 al zo.

INGREDIËNTEN

Aqua, Sodium Laureth Sulfate *, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate. Laureth-7 Citrate, Palm Kernel/Coco-Glucoside, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane, Trioleate, Phenoxyethanol, Parfum, Laureth-2, Olea Europaea Fruit Oil, Polyquaternium-7, Benzoic Acid, Polyquaternium-10, Methylpropanediol, Panthenol, Caprylyl Glycol, Potassium Hydroxide, Guar Hydroxypropyltrimonium, Chloride Lactic Acid, Linaanol, Allium Sativum Bulb Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Canagna Odorata Flower Oil, Cocos Nucifera Oil, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Juglans Regia Seed Oil, Lavandula Officinalis Flower Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Phenylpropanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Urtica Dioica Extract, Ceramide 3, Clay Minerals, Opuntia Ficus-Indica Extract, Coumarin, Amyl Cinnamal D-limonene.

Dan gaan we naar de conditioner. Hier koos ik voor de Natuurlijke Conditioner met Argan en Olijfolie 400 ml ook deze kost 14,95. Het eerste wat me opvalt als ik de Conditioner ga gebruiken is de structuur. De meeste conditioners zijn vrij dik maar deze is vrij dun bijna olie achtig. De conditioner brengt makkelijk aan op het haar. Ik laat het even intrekken voor ik hem uitspoel. De geur van deze lijn van Harem’s vind ik ook echt heel erg fijn.

Mijn haar wordt lekker zacht door het gebruik van deze Conditioner en is zeker goed door te kammen. Ja ook van dit product ben ik gelijk fan!

Ook de shampoo en conditioner zijn trouwens Halal en vrij van radicalen, kleurstoffen, zouten en chemicaliën zoals siliconen en paraffine. 

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Fruit Oil, Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Polyquaternium-10, Caprylyl Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Linalool

Ik sluit af met de Natuurlijke Haarolie met Argan en Keratine 100 ml deze is 12,95

Helaas is dit mijn minst favoriete product. Ik merk wel dat het goed is voor mijn beschadigde haar. Maar ik vind het ook wel heel vettig je hebt al snel teveel olie in je haren. Deze olie beperk ik dus tot 1x in de week door mijn crémespoeling. Dan is het een super fijn product. Maar het is denk ik niet iets wat ik snel nog eens ga bestellen. Verder ben ik echt super tevreden over alle producten van Harem’s en heb ik er denk ik een nieuw favoriet merk bij.

Harem’s haarolie met argan en keratine kan dagelijkse worden gebruikt of als wekelijkse behandeling. Als wekelijkse behandeling breng je een kleine hoeveelheid (pomp een à twee keer in de handpalm, afhankelijk van de lengte van het haar) aan op je haar en hoofdhuid. Laat dit minimaal een half uur, maar het liefst langer (bijvoorbeeld de hele nacht) intrekken. Was daarna je haar daarna goed uit en verzorg zoals gewend. Eventueel kun je de olie ook met conditioner mengen voor een nog beter resultaat.

Voor dagelijks gebruik breng je deze olie aan op droog haar, bij voorkeur na het stylen. Vermijdt hierbij de wortels en hoofdhuid want dan krijg je vettig haar. De olie hoeft nu niet te worden uitgespoeld. Continue en regelmatig gebruik wordt aanbevolen voor het beste effect. Het kan minimaal een maand duren voordat je resultaat merkt, maar uiteraard is geen enkel cosmeticaproduct een wondermiddel. We stralen van binnenuit en het geheim daarvoor is balans. Dus wees lief voor jezelf, eet gezond, drink voldoende, beweeg, bid, dans, huil, lach en geniet. Highlight your day, everyday!

Hopelijk vonden jullie mijn ervaringen met de producten van Harem’s leuk! Mocht jij nieuwsgierig zijn geworden naar dit merk en het gaan uitproberen laat het me dan even weten dat vind ik altijd leuk.

Liefs. Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
2 jaren geleden

Wat fijn, een zeep die voor body en haar gebruikt kan worden, klinkt perfect.. ook voor op vakantie. Dan neem ik toch het liefst zo weinig mogelijk mee.

Lindaschrijfthetop
2 jaren geleden

Ik ken de producten niet maar wat fijn dat je over de meeste haar artikelen tevreden bent. Op mijn haar ben ik altijd zuinig.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Sleutelhanger met naam? – Gepersonaliseerd cadeau voor VaderdagMy Profile

Monique
2 jaren geleden

Ik ken dit merk nog niet. Fijn dat je tevreden met met de meeste soorten. Toch altijd fijn iets nieuws proberen wat je ook daadwerkelijk achteraf fijn vindt.

Deborah
2 jaren geleden

Dit merk is mij niet bekend. Ziet er goed uit. En erg fijn dat ze voor jou werken. De shampoo is helaas niet Girly Girl proof dus zal ik niet snel gebruiken. Ik denk dat de olie een heel mooi product is voor mensen met haartype 4.
De zeep is in je blog mijn favoriet, die zou ik wel eens willen testen.
Deborah onlangs geplaatst…Dinner with a view…My Profile

Tessa
2 jaren geleden

Ik ben niet bekend met dit merk, maar het klinkt als een erg prettig merk
Tessa onlangs geplaatst…Preview: Catrice Overnight Beauty AidMy Profile

Cynthia | Cynspirerend.nl
2 jaren geleden

Wat goed dat je vooraf een vragenlijst krijgt, zodat je de juiste producten voor jouw haartype krijgt. De zeep en conditioner zien er interessant uit. Leuke review!
Cynthia | Cynspirerend.nl onlangs geplaatst…5x Spannende Detective SpellenMy Profile

Rory
2 jaren geleden

Dit klinken als hele fijne en natuurlijke producten. Haarolie (of serums) zijn inderdaad wel altijd een dingetje. Ik breng het in principe niet aan op mijn hoofdhuid, tenzij ik ermee slaap of als ik daarna mijn haren minimaal twee keer achter elkaar met shampoo was. Eigenlijk doe ik het alleen maar in de puntjes, maar soms ga ik er ook weleens mee de mist in…
Rory onlangs geplaatst…Zoektocht naar de juiste sandaaltjesMy Profile

Rachel
2 jaren geleden

oh dat is wel ideaal als je het voor je lichaam en haar kan gebruiken! ik ken het zelf verder niet maar ben wel nieuwsgierig geworden

Gea
Gea
2 jaren geleden

Klinkt goed. Zelf ken ik het merk en producten niet.
Gea onlangs geplaatst…Natura Siberica Sibérie Blanche BodycareMy Profile

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x