Recensie Het familiehotel van Sapphire Bay van Holly Martin

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Holly Martin is natuurlijk geen onbekende naam op mijn blog. Degene die mij al langer volgen weten misschien nog wel dat ik een groot fan ben van haar boek Het dorpje Happiness en het vervolg daarop. En nu is Holly gelukkig terug met een nieuwe serie! De zussen van Jewel Island. Vandaag gaan we het hebben over het eerste deel in deze serie Het Familiehotel van Sapphire Bay.

Hier kun je Het familiehotel van Sapphire Bay kopen.

Titel: Het familiehotel van Sapphire Bay Auteur: Holly Martin Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 8

Hier gaat Het familiehotel van Sapphire Bay over:

Het Familiehotel van Sapphire Bay gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Dit vind ik van Het Familiehotel van Sapphire Bay:

Oké, we beginnen zoals gewoonlijk met de cover want die is gewoon top! Ik vind de getekende Sapphire Bay erg leuk en vrolijk en ook de kleuren geven me een heerlijk zomers gevoel. De titel is wat lang maar verder helemaal prima!

Dan gaan we naar het verhaal zelf! Yes Holly Martin heeft het hem weer geflixt! Het familie hotel van Sapphire Bay is een heerlijke luchtige feelgood zonder al te veel poespas gewoon zoals een goede feelgood moet zijn. Hier en daar wat gehaast maar verder dik in orde. Vooral de personages in het boek vind ik erg leuk!

Aria het hoofdpersonage is een personage waar veel mensen zich in zullen herkennen! Het personage van Aria is ontzettend goed uitgewerkt en doordat het personage goed is opgebouwd leef je enorm met Aria mee. Dan heb je Noah die denk ik heel veel vrouwen harte sneller zal laten kloppen. Want wie wil er nou geen man zoals Noah. Toch heeft ook Noah een aantal dingen die hij nog een plekje moet geven. Wat ik erg leuk vindt is dat we in dit deel ook al de zussen van Aria leren kennen. In het hotel is ook een gast en ook die vind ik super leuk maar daar kan ik jullie helaas nog niet zoveel over vertellen want dan ga ik echt te veel verklappen.

Het familiehotel van Sapphire Bay heeft genoeg luchtige en grappige stukjes in het verhaal die je laten glimlachen. Een Ezel……. tja meer verklap ik niet maar dat stukje vond ik echt geniaal. Ik kreeg van dit boek een instant zomer gevoel en wenste dat ik zelf ergens aan een prachtige Baai lag te zonnen op mijn handdoekje en dit boek las. Helaas was het een druiperige grijze saaie dag maar dat vergat ik dus al snel door het lezen van Sapphire Bay. Daarom krijgt dit leuke boek van mij een mooie 8

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] kun je een gouden gloed over Ruby Falls kopen. Wil je mijn recensie van Het familie hotel van Saphire Bay lezen klik dan op de […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x