Even Voorstellen Peter DeWillis

Hallo lieve lezers van Bookstamel, vandaag is het weer tijd om jullie voor te gaan stellen aan een van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Deze auteur stond al een hele poos op mijn wensenlijstje! Hij schrijft namelijk een geweldige serie. Ik heb het dan over professor Peter DeWillis. Peter is een van de kroonkinderen van het Koninklijke huis van Terra Fabula. Op dit eilandenrijk, dat onzichtbaar is voor gewone mensen, heeft hij colleges gevolgd van geesten, mythische figuren en nog meer bijzondere types waarvan je nooit zou geloven dat ze daadwerkelijk bestaan.

De prachtige foto is gemaakt door Bambos

Maar eigenlijk is Peter DeWillis het pseudoniem van Peter van Roermund die geboren werd in 1974. Peter is maker en docent hij werkt voor verschillende theater en filmopleidingen en hij maakt voorstellingen in het theater op locatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met talentontwikkeling en traint hij jongeren die van plan zijn om te gaan studeren aan een kunstvakopleiding.

Naast het schrijven en bewerken van theaterteksten wilde hij zichzelf enkele jaren geleden oefenen i n het schrijven van proza. Maar op een niet heel bijzondere dag wandelden zomaar een aantal personages zijn hoofd binnen en deze waren niet van plan om weg te gaan. Hoewel Peter zichzelf uit alle macht probeerde te verzetten tegen hun komst. Bleven de koppige personages maar zeuren en vertelden verhalen. Hij stopte zijn oren dicht om hen maar niet te horen, negeerde hun gewoel onder zijn hersenpan maar dat is hem duidelijk niet gelukt.

En zo ontstond dus Peter DeWillis en de prachtige verhalen van Terra Fabula waar ik jullie komende maand nog veel en veel meer over ga vertellen. Maar natuurlijk gaan we Peter ook nog veel beter leren kennen.

Dus zijn jullie klaar om met mij de wereld van Terra Fabula in te duiken?

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x