Even voorstellen Mathijs Hulster

Hallo lieve lezers van Bookstamel, We zijn alweer aanbeland bij de vierde auteur van eigen bodem voor deze maand. Ik beloofde jullie meer mannelijke auteurs en dat maak ik waar. Want deze maand hebben we maar liefst 3 mannelijke auteurs. Tijd om je te gaan voorstellen aan Mathijs Hulster.

Even voorstellen Mathijs Hulster

Mathijs Hulster is geboren in 1985 al van jongs af aan liet Mathijs zich inspireren door het onverklaarde en het ongewone. Hij schreef verschillende (nog) ongepubliceerde boeken en verhalen. In 2003 kwam zijn eerste boek uit in eigen beheer Koning van de stilte. Daarna verdiepte Mathijs zich verder in de kunst van het schrijven.

Vanaf 2011 werkte Mathijs vooral hard aan verschillende lange en korte verhalen voor publicatie. Een van deze verhalen is De vrije wereld onderdeel van de fantasie serie Portaal. Dit boek verscheen in 2016 bij Uitgeverij Zilverbron. Zilverbron staat natuurlijk bekend om zijn goede fantasie en sci-fi boeken. Inmiddels verschenen er al meerdere boeken vanuit zijn hand maar daar gaan we het natuurlijk volgende week uitgebreid over hebben.

De inspiratie voor zijn werken kreeg hij vooral tijdens zijn reizen door Azië en Afrika en in de wonderlijke werelden van zijn dromen. Naast schrijven vind Mathijs een potje tennis ook enorm leuk om te doen en werkt hij als fysiotherapeut en acupuncturist.

De komende weken gaan we Mathijs Hulster natuurlijk nog veel beter leren kennen. Zo ga ik je nog alles vertellen over zijn boeken, kun je nog een interview verwachten met deze auteur en ga ik De vrije wereld lezen! Ik ben er super benieuwd naar.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Van mij mag het altijd zulk weer zijn. Maar goed! Vorige week stelde ik jullie voor aan auteur Mathijs Hulster. Vandaag is het dus tijd om deze auteur nog wat beter te leren kennen. We gaan het hebben over de […]

trackback

[…] maken met Mathijs Hulster voor je het interview leest dat kun je natuurlijk doen door het blog Even voorstellen Mathijs Hulster te […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x