Even Voorstellen Morgan Blade

Hallo lieve lezers van Bookstamel, vandaag is het alweer tijd om jullie voor te gaan stellen aan een van de nieuwe auteurs van eigen bodem deze maand. We hebben deze maand weer een super vol programma met alleen maar leuke auteurs. Een van die auteurs is Meaghann of te wel Morgan Blade.

Meaghann schrijft namelijk onder het pseudoniem Morgan Blade. Dus voor het gemak ga ik haar de komende weken gewoon lekker Morgan noemen. Morgan is 27 jaar (ze werd geboren op 16 december 1993) en probeert na een studie journalistiek het schrijven nu te combineren met zorgen voor haar jongere broer met autisme en filmpjes maken voor YouTube. Het schrijfvirus kreeg ze te pakken toen ze een jaar of 10 was. Bij haar op school werd een gedichtenworkshop georganiseerd en vanaf toen begon ze dus met het schrijven van poëzie. Maar deze gedichten hield ze lekker voor zichzelf.

In haar tienerjaren begon ze met het schrijven van Engelse fanfictions voor een online platform en kreeg ze langzaam aan meer zelfvertrouwen in haar schrijven. Ze besloot om deel te nemen aan schrijfwedstrijden maar ook hier weer vooral met poëzie. Met haar gedichten behaalde ze regelmatig de top 3 of stond ze bij de eervolle vermeldingen.

Het begon dus langzaam aan te kriebelen om ooit eens een eigen boek neer te pennen. Deze droom heeft Morgan Blade intussen uit laten komen. Ze heeft inmiddels een aantal boeken gepubliceerd waar we het volgende week natuurlijk uitgebreid over gaan hebben. Maar daarnaast is ze ook de oprichtster van Het Schrijverscollectief. Dit is een (facebook)groep voor en door schrijvers van eigen bodem die elkaar steunen in het schrijversvak. Zo houden ze elkaar bijvoorbeeld op de hoogte van events in de buurt en gaan ze samen naar die events toe zodat het hoge standgeld gedeeld kan worden.

De komende weken gaan we Morgan dus nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x