Even voorstellen Elizabeth Kayland

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje we zitten alweer op de helft van het jaar! 2021 vliegt in een stroomtrein vaart voorbij. Tot nu toe is 2021 voor mij een geweldig jaar. Ik maak flinke stappen op het gebied van mijn gezondheid en voel me prima. Maar ook als het gaat over boeken en lekker eten heb ik niks te klagen. Maar goed een nieuwe maand betekend ook dat het tijd is voor nieuwe auteurs van eigen bodem. Een van deze auteurs is een debuterend auteur die ik al langere tijd ken via de social mediakanalen.

Even voorstellen Elizabeth Kayland

Ik heb het over Elizabeth Kayland. Al van jongs af aan verloor Elizabeth Kayland zich in de magische werelden die auteurs op papier wisten te zetten. Hierdoor ontstond er een bron van fantasie in haar waaruit ze al gauw haar woorden putte. Gedichten, korte verhalen, rijmpjes van enkele zinnen. Elk blad papier in haar buurt kwam vol te staan. Vanaf dat ze veertien was groeide de ambitie om een volledig verhaal neer te pennen.

Vele avonturen vloeiden uit haar vingers, maar geen enkele haalde het tot het einde. Tot ze op een nacht droomde van een uitgestrekt heidelandschap. Elizabeth voelde de zon op haar gezicht en de wind blies door haar haren. Een grote schaduw viel over haar heen. Die nacht werd een nieuwe wereld geboren. Toch duurde het nog wel enkele jaren voordat dit verhaal gevormd was tot Dragon wings. Broken truth is het debuut boek van Elizabeth Kayland maar ook het begin van de spannende Dragan Wings serie vol geheimen, complotten, draken, monsters en gevechten.

Dragon wings – Broken truth ligt sinds een kleine 2 maanden in de winkel! Een mooie tijd dus om Elizabeth de komende weken nog veel beter te gaan leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x