Spijt van jou van Colleen Hoover

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Deze post wilde ik eigenlijk al vanochtend online hebben. Maar deze week is nogal choatisch en dan zeg ik niks teveel. Daardoor heb ik ook al 2 dagen zo goed als niet geslapen. Maar goed dit keer komt het ook door leuke dingen maar daarover vertel ik jullie later meer in een project happy me blogje! Vandaag is het tijd voor mijn recensie van Spijt van jou geschreven door Colleen Hoover. Ik mocht dit boek lezen als onderdeel van een blogtour georganiseerd door Zomer en Keuning.

Recensie Spijt van jou
Hier kun je Spijt van jou van Colleen Hoover kopen.

Titel: Spijt van Jou Auteur: Colleen Hoover Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Roman Cijfer: 9

Hier gaat spijt van jou over:

Morgan, de hoofdpersoon in ‘Spijt van jou’ van Colleen Hoover, werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar nu zestienjarige dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar gelukkig weet vader Chris de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en de vrijgevochten dochter. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht. Morgan en Clara raken steeds verder van elkaar verwijderd. Zullen ze de weg naar elkaar weer kunnen terugvinden?

Dit vind ik van Spijt van Jou:

Ik hou van simpele maar doeltreffende covers zoals deze van Spijt van jou. Daarnaast vind ik de titel ook erg leuk en de flaptekst maakte me gelijk nieuwsgierig naar het verhaal.

Dit keer vindt ik het best pittig om mijn recensie te schrijven. Zoals je aan de 9 kan zien niet omdat ik het boek slecht vond in tegendeel juist. Ik ben wel heel bang om te veel te spoileren van het verhaal. Dingen die je zelf moet ontdekken in het boek. Want als Colleen Hoover ergens goed in is dan is het in lagen bouwen in een verhaal en verschillende verhalen in elkaar weven tot een geweldige roman.

De personages in Spijt van jou zitten ontzettend goed in elkaar. Vooral Clara de dochter vond ik erg leuk om steeds wat beter te leren kennen. Soms ergerde ik me aan haar op andere momenten moest ik enorm om haar lachen. Clara is een heerlijke puber en dat merk je. De personages zijn stuk voor stuk mooi opgebouwd en daardoor leef je al snel met ze mee. Verder vond ik het heel prettig om stukjes van zowel Clara Als Morgen te lezen. Boven de hoofdstukken stond netjes aangegeven over wie het hoofdstuk ging. Verder zit er een personage in genaamd Miller die mij enorm wist te raken en langzaam aan in het boek mijn hart veroverde.

Toen ik begon in Spijt van Jou kon ik het boek niet meer weg leggen ik had hem dan ook binnen een dag uit. Het verhaal is ontroerend zit ontzettend goed in elkaar en weet onder je huid te kruipen. Als je houdt van een roman over liefde en verlies dan is dit het boek voor jou. Ik kan dan ook niks anders doen dan spijt voor jou een mooie 9 geven,.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x