Recensie: In het Duister van Tamara Arts

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het heeft even geduurd maar vandaag heb ik eindelijk weer een recensie voor jullie! Dit keer van het boek In het duister geschreven door Tamara Arts. Tamara heb ik de afgelopen weken natuurlijk al aan jullie voorgesteld. Zo kun je hier alles lezen over haar favorieten. Maar nu is het dus tijd om je alles te gaan vertellen over haar debuut boek.

Recensie In het duister
Hier koop je In het duister van Tamara Arts

Titel: In het duister Auteur: Tamara Arts Uitgeverij: Hamley Books Genre: Young Adult Cijfer: 8

Hier gaat in het duister over:

Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze daar arriveren, loopt niets zoals gepland. Een storm dwingt hen om binnen te blijven. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen. Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim.

Dit vind ik van in het duister:

Ik begin zoals altijd met de cover en deze cover geeft perfect de feeling van het verhaal weer. Hij is mysterieus een beetje spannend en het is een hardcover wat voor mij echt altijd een groot pluspunt is. De titel in het duister vind ik erg toepasselijk. De opmaak binnen in het boek is ook weer prachtig een echt plus puntje

Dan gaan we beginnen aan het verhaal zelf. Tamara Arts is een debuterend auteur maar daar merk je niks van. Tamara heeft namelijk een vlotte en vertellende schrijfstijl. Door haar manier van vertellen waan je jezelf al snel in het enge zomer huis in de Ardennen. Het begin komt wat traag opgang ik hou van een iets vlotter begin maar voor mensen die de personages graag op hun gemak willen leren kennen is dit perfect!

In het duister is in mijn ogen een paranormale thriller en heeft daarom ook wel een fantasie tintje! Alles wat er in het verhaal gebeurd is spannend maar voor sommige mensen ook een ver van je bed show. Toch denk ik dat zoiets makkelijk echt zou kunnen gebeuren. Het verhaal is prachtig opgebouwd en heeft een mooi plot. De personages in het boek zijn goed uitgewerkt en leren we langzaam aan in het verhaal steeds wat beter kennen. Ook vind ik dat Tamara de emoties van de personages goed heeft omschreven. Daardoor kon je haast echt voelen wat de personages voelde.

Echt een favoriet personage heb ik dit keer niet en dat komt omdat er in mijn ogen niet echt een hoofdpersonage was maar echt de hele vriendgroep had een evenredige rol in het boek. In het duister is dan ook de perfecte ya voor iedereen die houdt van spanning, paranormale thrillers en een tikje fantasie. Tamara Arts heeft dan ook een sterk debuut weten neer te zetten dat ik beloon met een mooie 8.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x