JouwBox by Richard de Leth

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes het is weer die tijd een keer in de drie maanden lig ik vol smart voor de brievenbus op de postbode te wachten. Dan is het namelijk weer tijd voor de nieuwste editie van de Jouwbox. Dit keer is de Jouwbox samen gesteld door Richard de Leth en natuurlijk Ralph Moorman en dat allemaal onder de leiding van Tim. De jouwbox is voor mij altijd weer een feestje omdat de box vol bruikbare producten zit op het gebied van Beauty & Health. Elke keer weer zitten er goede kwaliteitsproducten in en voldoende variatie. Maar goed zullen we maar snel beginnen met het bekijken van deze editie?

Ik begin even bij de standaard informatie! Maar die is natuurlijk wel belangrijk. Je besteld een jouwbox voor slechts 49,95. Maar je kunt ook jouwbox member worden dan krijg je elke 3 maanden de box thuis gestuurd voor slechts 39,95. Daarnaast krijg je als jouwbox member standaard 10% korting in de webwinkel van jouwbox. De waarde van de inhoudt verschilt soms per box maar deze box in samenwerking met Richard de Leth heeft een inhoudt van 170 euro. Ik kan alvast verklappen dat deze box jouw 49,95 of 39,95 helemaal waard is want er zitten weer zoveel toffe producten. Maar die producten ga ik nu hier onder voor jullie toelichten! Dus ik zou zeggen ga lekker zitten en geniet mee van de mooie producten uit deze jouwbox!

Ik begin gelijk met mijn favoriet in deze box. En dat is de Horsepower thee van Tastea. Een geweldige losse thee in een prachtig blik! Er zat ook nog een super handig rugzakje bij zodat je makkelijk een gezonde maaltijd mee kan nemen onderweg. Maar goed terug naar de thee. De Horsepower thee kost 27,95. Deze thee word omschreven als een thee voor iedereen die wel wat extra power kan gebruiken. De thee is gemaakt van Groene thee China sencha, witte thee Pai Mu Tan, berkenbladeren, paardenstaart, China white monkey, natuurlijke smaakversterker (frambozen-, viooltjes- en aardbeiensmaak), framboos en kaasjeskruid.

Zelf ben ik gelijk fan van deze thee het heeft een zachte milde smaak en als je het blik open doet komt de geur van de frambozen je tegemoet. Zelf vind ik deze thee heerlijk om de dag mee te beginnen. Ik weet dan ook zeker dat ik nog wel een paar andere smaken van Tastea ga uit proberen de komende maanden.

Om dan maar gelijk bij de drankjes te blijven in de box vind je ook de ChariTea red. Deze thee kost 1,69 en zit in een prachtige glazenfles met schroefdop! Ideaal om mee te nemen als je lekker een stuk gaat wandelen. De Charitea is echt gezette thee van heuse theebladeren die licht gezoet is. Maar je drinkt het als een ijsthee.

Wist je dat ze met elke fles ook sociale projecten in de thuislanden van de Ingrediënten sponseren? Inmiddels hebben ze al meer dan €5.000.000 geïnvesteerd in meer dan 40 verschillende lokale projecten. Daarnaast zijn de ingrediënten biologisch en Fairtrade gecertificeerd.

Ik vond het een heerlijk drankje waar ik enorm van genoten heb.

Dan gaan we naar de volgende producten. Ik begin met de Mattison– Runder Collageen poeder peptan type 1. Deze Collageen poeder kost 4,95. Collageen is voor mij heel belangrijk je hebt het namelijk nodig voor een stevig bindweefsel. De meeste van jullie weten dat ik HMS heb en mijn bindweefsel dus niet het aller beste is daarom vind ik het belangrijk om deze te ondersteunen met Collageen. Ik vind het ook een pluspunt dat deze poeder in een kartonnen zakje zit en niet in een plastic potje!

Oersterk – jouw gids naar een beter leven kontzakboekje a 2,95 en het gratis e-boek oersterk koken bij de pre-order. Zijn een zeer leuke toevoeging aan de box. Ik vind het altijd leuk om nieuwe gerechten te ontdekken en te leren over gezondheid!

Dan gaan we naar de vitamine pillen voor een week van Vitaily ter waarde van 17.50. Ik vind het leuk om kennis te maken met dit bedrijf in de box en de vitamine pillen die in de zakjes zitten vind ik ook fijn! Echter vind ik 1,75 per dag voor vitamine pillen best wel aan de prijzige kant of ik het dus zelf na de box snel zou bestellen dat denk ik niet. Naast de pillen zit er ook een Masterclass Vitaliteit in de box ter waarde van 20 euro Die vind ik wel heel erg interessant en een leuke toevoeging in de box.

En dan heb je nog de 5th season – organic fruit salad bites ter waarde van 1,49 om het eet, drink en vitamine gedeelte mee af te sluiten. Ik vond het leuk om dit zakje met gedroogd fruit te leren kennen. Elk zakje staat gelijk aan 80 gram versfruit en bevat slechts 80 kcal. Maar ik geef toch de voorkeur aan lekker vers Fruit.

Tijd om verder te gaan met de beauty producten. Ik begin met een plastic vrije lipbalm want daar ben ik zo ontzettend blij mee! Ik heb het dan over de We love the planet– Lip balm velvet shine. De waarde van deze lipbalm is 4,99 en hij zit dus in een mooie kartonnen verpakking! Daarnaast is die ook gewoon erg fijn in gebruik. Wist je trouwens dat deze lipbalm ook compleet vegan is hoe tof is dat. Deze lipbalm behoort zeker tot mijn favorieten in deze editie van de jouwbox.

Mudmasky! is een merk dat we al vaker in de jouwbox zijn tegen gekomen in veel varianten. Dit keer zit er een oogserum in en jeetje deze is echt super fijn! de Mudmasky – Vitamin infused eye serum kost 49 euro! Niet goedkoop maar hij is het zeker waard. Het serum smeert erg makkelijk en ik merk dat het veel doet met mijn huid. Jup ook dit serum behoort tot mijn favorieten.

Op deze foto staat ook nog de Weleda – Granaatappel regenerende bodylotion ter waarde van 15,99. Zelf ben ik niet zo van de bodylotion. Ik moet dan ook bekennen dat ik deze nog niet getest heb. Ik ga hem aan mijn zus geven want die houdt wel enorm van een lekkere bodylotion!

Zoals jullie zien is het weer een goed gevulde box! Want we hebben nog 2 producten te gaan. Een daarvan is de Erica – Shower Bar Power Hibiscus ter waarde van 7,95. Hoewel ik een groot fan ben van het merk Erica en deze bar ook weer goed schuimt en een mooie vorm heeft ben ik dit keer niet zo fan van de geur. Ik vind hem namelijk wel erg zoet en overheersend maar gelukkig verschillen smaken.

Wel vind ik hem fijn op mijn huid dit komt vooral door de sheaboter, zoete amandel olie en aloë vera extract dit maakt de huid lekker zeg! Daarnaast is een showerbar natuurlijk erg zuinig en veel beter voor het milieu. Dus hoewel de geur me niet aantrekt is het toch wel een van mijn favorieten producten in deze box.

Dan gaan we naar het laatste product in de box! Dit is wederom een product van een merk wat we al vaker in de box hebben gehad maar waar ik wel groot fan van ben! Dit keer zit er de Oolaboo – eco shampoo bar van 70 gram. Deze shampoo bar heeft een waarde van 15,50 en vind ik prima van geur.

Speciaal toegevoegde plantaardige oliën, zoals olijfolie en zonnebloemolie, zorgen voor hydratatie van het haar. Arganolie en jojoba-olie zorgen voor elasticiteit en bescherming. Glycerine zorgt voor een schitterende glans. Panthenol, oftewel provitamine B5, kalmeert en herstelt de hoofdhuid en zorgt tevens voor glanzend haar en heeft een antistatische werking. Een roosachtige geur zorgt voor een fijne geurbeleving. Al met al een prima shampoo bar.

Wil je weten hoe je een shampoo bar gebruikt check dan eens mijn blog over de shampoo bar.

En dat was alweer deze editie van de jouwbox! Ik heb er weer enorm van genoten en deze box staat zeker hoog in mijn lijstje met favorieten. Maar de aller leukste vond ik tot nu toe die in samenwerking met ekoplaza zoals je kunt lezen in mijn review van de ekoplaza editie.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kristof
3 jaren geleden

Ziet er de moeite uit! Best wel prijzig als je al die spullen apart gaat moeten kopen.
Kristof onlangs geplaatst…Waarom je een wit t-shirt in je kast moet hebbenMy Profile

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Ik heb hem ook en vind het weer een hele fijne inhoud deze box!

Peter Boon
3 jaren geleden

Ondanks dat ik het niet neem, ziet het er wel leuk uit.

Cheryl
3 jaren geleden

Wat een fijne box! Ik ga binnenkort ook de thee van Tastea proberen, ben nu ook heel erg benieuwd naar deze!

Dionne
Dionne
3 jaren geleden

Mooie producten zeg! Ik snap dat je er elke keer naar uitkijkt.

Cindy
3 jaren geleden

Dit is leuk. Elke keer weer iets om naar uit te kijken.

Jasmina
Jasmina
3 jaren geleden

Ik vind dat gediepvriesdroogdfruit (noem je dat zo?) Echt ontzettend lekker! Ik eet het met melk zodat het net lijkt alsof ik cornflakes eet haha

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

hahaha, ik zie je helemaal vor me, daarop die voordeur mat, af en toe loer je met een schuin oog door de brievenbus! Die mudymask oogserum, dat lijkt me eigenlijk best lekker

Rani
3 jaren geleden

Wat een fijne producten seg! Vooral de thee 😀

Rory
3 jaren geleden

Jaaaa, hij is weer fijn hè? Mijn artikel komt ook snel online. Ik ben oprecht fan van de JouwBox omdat dit een van de weinige boxen is die zo divers is gevuld en waarvan je – nagenoeg – alles gebruikt. Ik kan dus alleen geen pillen slikken, maar mijn vader en mijn oom zijn erg blij en dankbaar voor wat hun kant op komt. Dus dat is mijn vaste adres voor capsules en grote pillen. Daarbij hebben ze het financieel niet altijd even goed, dus hoe fijn is het dat ik kan bijdragen op deze manier?
Rory onlangs geplaatst…Het effect (op jezelf) van het dragen van mooie lingerieMy Profile

Mirjam Hart
3 jaren geleden

Wat een fijne producten! Ik ben meestal een beetje sceptisch over verrassingsboxen, omdat ik bang ben dat je dan een hoop dingen krijgt waar je toch niets mee hebt. Maar ik zie nu allemaal producten die ik zelf ook wel zou willen hebben. Tastea thee vind ik heerlijk en al die verzorgingsproducten lijken me ook top.
Mirjam Hart onlangs geplaatst…Strandhotel Zoomers. Stijlvol overnachten in Castricum aan Zee.My Profile

Manon
2 jaren geleden

Nou dit is de eerste box waarvan ik denk ‘he dat komt allemaal van pas’. Leuk. Mooie foto’s ook.

Corrina
Corrina
2 jaren geleden

Jouw box kende ik niet
Maar leuk iets en inderdaad alles apart is best prijzig
Grappig en iets om te onthouden

Jadis
2 jaren geleden

Leuk die tastea, die zijn best goed ja. Jaren geleden mee gewerkt, gek op thee!
Jadis onlangs geplaatst…Gebakken polenta met gesmoorde rode uien, Parmezaan, citroen & oreganoMy Profile

rachel
2 jaren geleden

een leuke box maar zou hem zelf niet kopen. de helft gebruik ik niet en dat word dan weg gegooid en dat is ook zonde
rachel onlangs geplaatst…Hoop natuur & bloedneuzen 😔#WEEKVLOGMy Profile

15
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x