Recensie Rage and Ruin van Jennifer L Armentrout

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes ik heb weer een boek uit. Sinds de start van mijn therapie gaat lezen niet meer zo rap! Maar van de boeken die ik lees geniet ik met volle teugen. Zo las ik onlangs het boek Rage and Ruin van Jennifer L. Armentrout waar ik jullie vandaag alles over ga vertellen. Maar voor ik daar aan begin moet ik toch wel even kwijt dat ik de limited edition die Zomer & keuning heeft uitgebracht toch wel heel tof vind hoor zo met de folie en de painted edges! Worden jullie ook zo gelukkig van een speciale editie in je boekenkast?

Recensie Rage and Ruin
Hier kun je Rage and Ruin kopen:

Titel: Rage and Ruin Auteur: Jennifer L. Armentrout Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Young Adult / Fantasie Cijfer: 10

Hier gaat Rage and Ruin over:

‘Rage and Ruin’is het tweede deel van de spannende fantasy-serie Harbinger van Jennifer L. Armentrout. Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat Wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Dit vindt ik van Rage and Ruin:

Wauw wat ziet de cover er mooi uit he zo met dat folie en de gekleurde randen van het papier! Daarnaast hou ik er van dat er niet teveel poespas op de cover staat hij is simpel maar doeltreffend en de titel is prima. De flaptekst maakt me gelijk nieuwsgierig maar dat was ik ook al na deel 1 moet ik zeggen want die was super goed. Mijn recensie van Storm en Furie het eerste deel in de recensie kun je terug lezen door op de naam te klikken.

Maar goed tijd om het te gaan hebben over Rage and Ruin want oh boy wat een super goed verhaal was dit weer. In deel een viel ik al voor Trinity haar doorzettingsvermogen ondanks alle obstakels die ze tegen komt in het leven is bewonderingswaardig. Haar liefde en vertrouwen in andere wezens ook. Soms is een beetje jaloers maar hé niemand is perfect. Ook in dit deel krijgt Trinity weer genoeg voor haar kiezen maar ondanks alles blijft ze een enorme doorzetter. Zayne is ook echt een geweldig personage die de harten van vele lezers harder zal doen kloppen.

Maar stiekem heb ik een oogje op Roth ik hou wel van dat ondeugende randje. Maar goed ik dwaal een beetje af. Dit deel begint moeiteloos waar Storm & Fury eindigde en Jennifer weet je gelijk vanaf het begin weer mee het verhaal in te slepen. Het verhaal is goed opgebouwd en je kan er heerlijk je fantasie op los laten om er een beeld bij te maken in je hoofd. Maar ik moet toch ook een hartig woordje spreken met Jennifer! Want hela dat einde wat doet ze me aan. Mijn hard begon sneller te kloppen en ik dacht alleen maar neeeeeeeee………. Maar hoe gemeen ik het einde ook vond het doet me wel verlangen naar meer en dat is natuurlijk een goed teken.

Voor nu ga ik gauw stoppen met deze mening over Rage and Ruin want anders ga ik veel te veel verklappen maar het boek krijgt een prachtige 10 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] in de Harbinger serie van Jennifer L Armentrout eerder las ik deze serie al de eerste twee delen. Rage and Ruin is het tweede deel en Storm and Fury het eerste deel. Houdt er dus rekening mee dat in de […]

trackback

[…] las eerder namelijk al Alles wat ze aanraakt, Storm and Fury, Rage and Ruin, Grace and Glory, Uit bloed en as en Rijk van Vlees en vuur. Tja jullie zien het ik heb al aardig […]

Melody.leest
Melody.leest
11 maanden geleden

Ja ik heb ook zo genoten van dit boek! Maar vind le’s soms wel extra geldtrekkerij

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x