Gebroken Akkoord van Marieke Simons

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een recensie. Momenteel lukt het lezen weer niet zo goed. Vooral de dikke boeken waar je echt je aandacht bij moet houden niet. Maar dat is natuurlijk niet zo gek als je een zware therapie volgt. Maar van het boek Gebroken Akkoord van Marieke Simons werd ik gelijk enorm vrolijk! Het waren een paar uurtjes van heerlijk lees genot. Eerder las ik al het boek Geheim Akkoord van Marieke.

Recensie Gebroken Akkoord
Hier kun je gebroken akkoord kopen van Marieke Simons.

Titel: Gebroken Akkoord Auteur: Marieke Simons Uitgeverij: De droomvallei Genre: Young Adult Cijfer: 8

Hier gaat Gebroken Akkoord over:

De concurrentie was oneerlijk. Deze strijd ging ik altijd verliezen, tenzij ik bereid was om alles op te geven. Ik had geen keuze. Na het abrupte einde van zijn succesvolle muziekcarrière en de breuk met zijn vriendin Aisling zakte Matthew in een depressie. Langzaamaan lukt het hem om uit dit diepe dal te komen en een nieuwe weg in te slaan. Het laatste wat hij kan gebruiken, is een confrontatie met zijn verleden, en met haar. Hij had Aisling nooit moeten laten gaan. Ditmaal zal Matthew haar ervan overtuigen dat zijn liefde oprecht is. Staan ze aan de rand van iets nieuws of zorgt juist zij voor dat laatste duwtje?

Dit vind ik van Gebroken Akkoord:

Wauw deze cover is prachtig Aisling met haar viool en Matthew bij de zee met zijn gitaar echt geniaal gevonden. De titel past natuurlijk bij het eerste boek Geheim Akkoord. Hoewel je beide ook prima los kunt lezen. De flaptekst is prima al met al dus een leuk jasje voor een goed boek!

Want ja jongens dit boek is echt prachtig geschreven. Ik kan wel zeggen dat Marieke Simons enorm gegroeid is in haar schrijfstijl net zoals ik wat strenger ben geworden in mijn recensies sinds ik de afgelopen 3 jaar veel boeken heb gelezen. Dat verklaard gelijk waarom ik Marieke haar eerste boek 5 sterren gaf en dit boek een 8 terwijl ze ontzettend is gegroeid! Waar Marieke met Geheim Akkoord al bewees over een fijne schrijfstijl te beschikken durfde ze met Gebroken Akkoord ook de diepte in te gaan.

Gebroken Akkoord verteld een prachtig liefdes verhaal met heel veel diepgang. Vanaf het aller eerste moment leef je enorm mee met hoofdpersonage Matthew. Van de donkere periodes in zijn leven tot de mooie momenten het personage ontwikkeld zich en sleurt je mee het verhaal in. Dan heb ik het nog niet eens over Aisling gehad die ook behoorlijk wat voor haar kiezen krijgt. In dit geval is het best lastig om niks te spoileren want er is super veel dat ik over dit verhaal zou willen vertellen.

Maar houdt jij van boeken over liefde, vriendschap, verraad, overleven en nog zoveel meer dan is Gebroken Akkoord het boek voor jou. Ik kijk enorm uit naar een volgend boek van Marieke Simons. Ik hoop dat we nog veel gaan horen van deze auteur.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x