De favorieten van Tamara Arts

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals jullie vorige week al konden lezen in de blog waarin ik Tamara Arts aan jullie voorstelde, is “In het duister” haar debuut boek. Dat betekent dat we het deze week gaan hebben over de favorieten van Tamara Arts.

Wat is je favoriete boek op dit moment?

Op dit moment ben ik helemaal weg van Unsinkable van Lotte van den Noort!

Welk boek was favoriet toen je een kind was?

Als je het echt hebt over ‘kind-kind’ dan is mijn antwoord Jip en Janneke, wat mijn ouders mij elke avond voorlazen. Daarna ging ik over op de boeken van ‘het huis Anubis’ en als Young Adult heeft het boek ‘klem’ van Mel Wallis de Vries me echt een leesfanaat gemaakt.

Welke Nederlandstalige auteur/auteurs vind je erg goed?

O, zó veel! Maar om het toch even beperkt te houden: Emma Anna, Chinouk Thijssen, Lotte van den Noort en Valentijn Ringelberg! Van hen heb ik alle boeken op mijn planken staan.

En welke buitenlandse auteur is je favoriet?

Daar moest ik echt even over nadenken, want ik heb veel boeken van buitenlandse auteurs gelezen. De boeken die me het meest hebben meegezogen in een andere wereld en waarbij ik écht niet kon stoppen mijn lezen zijn de boeken van Sarah J Maas.

Welk forum of sociale media voor boeken is je favoriet?

Ik zit het meest op Instagram, omdat daar ook erg veel artistieke foto’s van boeken voorbij komen, daar kan ik erg van genieten.

Je krijgt eters en moet je favoriete gerecht maken, wat maak je?

Ossenhaas met champignonsaus!

Welk land is je favoriet?

Frankrijk, daar gaan we ook altijd op vakantie naar familie!

Welke ijsco smaak vind je erg lekker?

Alles wat (stukjes) chocola heeft.

Welk gebakje of toetje eet je graag?

Brownies vind ik heerlijk! Als dat er is, staat dat boven aan mijn lijst.

Wat is je favoriete plekje om te lezen?

De luistoel in mijn slaapkamer.

Welk kledingstuk is je favoriet?

Ik heb een te grote, warme teddytrui, die is heerlijk!

Welke band of zanger/es is jouw favoriet?

Little Mix.

In welke winkel winkel je graag?

Ik slaag altijd, zonder uitzondering, bij de H&M. Als we het over boekenwinkels hebben ga ik graag naar mijn plaatselijke boekhandel: Boek en Kantoor De Ganzenveer in Helmond.

Wat leuk hé om Tamara Arts zo weer een stukje beter te leren kennen 🙂 Volgende week gaan we verder met mijn recensie van In de duisternis.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
2 jaren geleden

Aaah jip en janneke! Super leuk. Ik wist niet eens dat er boeken waren van het huis anubis, ik was diehard fan. Laatst helemaal terug gekeken op videoland
Mandy onlangs geplaatst…Boek: De bijenhoudsterMy Profile

trackback

[…] ik de afgelopen weken natuurlijk al aan jullie voorgesteld. Zo kun je hier alles lezen over haar favorieten. Maar nu is het dus tijd om je alles te gaan vertellen over haar debuut […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x