Even Voorstellen Suzanne Roelofs

Hoi lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer mei dat betekend tijd voor nieuwe auteurs van eigen bodem. Dit keer hebben we weer een auteur uit de gezellige zilverfamilie. Deze auteur debuteerde afgelopen jaar met haar boek Verbonden. Ik heb het dan natuurlijk over Suzanne Roelofs.

Even voorstellen Suzanne Roelofs

Suzanne verzon al verhalen toen ze nog jong was. Toen ze eenmaal begon met schrijven was dat met fanfictie. Ze begon hiermee na het lezen van de boeken van Harry Potter. Suzanne Roelofs woonde enkele jaren geleden in Ierland een super mooi en magisch land. De verhalen van schaduw en licht het debuut boek van Suzanne Roelofs zijn daar ontstaan.

Suzanne Roelofs haar debuut boek De verhalen van Schaduw en licht is uitgegeven door de zilver familie 🙂 Tja dat is hoe ik zilverbron en zilverspoor inmiddels liefkozend noem.

Suzanne had altijd ak een grote liefde voor fantasie en ze hoopt dan ook nog vele boeken te mogen schrijven in dat genre.

De komende weken gaan we Suzanne Roelofs natuurlijk nog veel beter leren kennen. Zo kunnen jullie alles lezen over haar favorieten, komt er nog een leuk interview en mocht ik De verhalen van Schaduw en licht lezen dus daar ga ik natuurlijk een recensie over schrijven.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie misschien nog een leuke vraag hebben voor Suzanne? Wie weet neem ik ze dan wel mee in het interview binnenkort.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
3 jaren geleden

Ik raak helemaal afgeleid en verrukt door die prachtige bloemen in heur haar. Ik houd van die look!
nicole onlangs geplaatst…De beste bankrekening? Word wakker en kijk om je heen!My Profile

An
An
3 jaren geleden

Mooie foto van de auteur!

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen weken konden jullie Susanne Roelofs al wat beter leren kennen. Zo stelde ik haar al aan jullie voor. Maar vandaag gaan we haar nog […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x