Even voorstellen Tamara Arts

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag mag ik jullie voorstellen aan een debuterend auteur. Maar voor vele toch geen onbekende, want de meeste kennen haar al wel van haar bookstagram. Haar boek wordt gelijk uitgebracht bij een van de tofste uitgeverijen die ik ken. Eentje die aanvoelt als een ware familie. Ik heb het dan natuurlijk over Tamara Arts.

Tamara werd in 2000 geboren in de Noord-Brabantse gemeente Geldrop, waarna ze is opgegroeid in Helmond. Tamara schrijft al haar hele leven verhalen en heeft deze ook een periode op het schrijversplatform Wattpad gepubliceerd.

In 2017 begon ze als boekblogger en maakte ze een bookstagram aan. Op deze kanalen deelt zij haar liefde voor boeken en lezen. In het laatste jaar van haar havo-opleiding is ze haar eigen correctiebedrijf gestart, waar ze in haar tussenjaar fulltime aan heeft gewerkt. Maar op dit moment zit Tamara weer in de schoolbanken, want ze studeert Dierengezondheid & Management, wat haar grote passie is.

Maar Tamara zou zich geen wereld kunnen inbeelden waarin ze niet zou schrijven. Ze heeft nooit anders gedaan en haar brein staat nooit stil. Overal vindt ze inspiratie, net zoals ze haar grootste angsten in haar debuut boek “in het duister” heeft opgeschreven. Naast schrijven houdt ze van zwemmen, leest ze dus graag boeken en brengt ze veel tijd door met haar vrienden, familie en hond Anou.

De komende weken gaan we Tamara Arts nog veel beter leren kennen. Zo volgt er natuurlijk nog een super leuk interview maar Tamara Arts verteld ook over haar favorieten zoals de lekkerste snack of haar mooiste boek en natuurlijk kunnen jullie mijn recensie van In het duister lezen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x