Onze eerste zomer samen van Sandra J Paul

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Onze eerste zomer samen een boek waarin ik word vermoord. Ik geloof dat het inmiddels alweer een jaar geleden is dat een rage was dat je een bericht op je facebook plaatste. Als daar dan 1000 reacties op zouden komen moest je een emmer koud water over je heen gooien. Een van mijn favoriete auteurs Sandra J Paul plaatste dat bericht ook. Maar dan wel met een enorm dreigement. Degene die zouden zorgen dat ze die 1000 reacties haalde zou zij vermoorden in een van haar volgende boeken. Tja dat moet je tegen deze boekenworm niet zeggen.

Je snapt het al ik en een van mijn mede boekbloggers Alexandra werden zeer fanatiek met het uitdagen van Sandra in deze berichten en voor je het wist stonden er 1000 reacties onder haar post. Die emmer koud water gooide ze keurig over haar hoofd waar ze een filmpje van plaatste. Maar ook haar woord kwam ze na ik zou vermoord worden in een van haar boeken. Nu is het zover dat het boek waarin dat gebeurd Onze eerste zomer samen uit is gebracht! Momenteel kun je het boek te koop voor slechts 9,99. Maar dat kan wel alleen bij de standaard boekhandel 🙂 Maar die bezorgen ook gewoon in Nederland.

Maar goed zullen we het maar eens over het boek zelf gaan hebben?

Titel: Onze eerste zomer samen Auteur: Sandra J Paul Uitgeverij: Hamley Books Genre: Young Adult Cijfer: 9

hier gaat Onze eerste zomer samen over:

Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen. Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit.

Dit vind ik van Onze eerste zomer samen:

Ik begin zoals gewoonlijk met de cover van het boek! Want deze cover vind ik echt prachtig en dat komt vooral door het kleur gebruik. De titel vind ik prachtig. De flaptekst maakte me gelijk nieuwsgierig.

Onze eerste zomer samen is een interessant boek het verhaal wist me mee te slepen. Dat Sandra een fijne vertellende schrijfstijl heeft dat wist ik al langer. Ook in dit boek heeft ze alles weer perfect uitgedacht en komt alles mooi bij elkaar in het boek. Het is best apart als je opeens leest over Melanie een beetje de moeder van de groep hoewel ze zelf pas in de dertig is wetende dat jij de aanstichter bent van dit personage maar dat maakt het ook wel ontzettend leuk om dit boek te lezen. Het idee van dit verhaal trekt me enorm aan en vond ik een prima basis van het boek.

De plot van dit boek is geniaal gevonden. Ik vind vooral de algehele sfeer van het boek erg lekker. Ik denk dat Sandra met Onze eerste zomer samen weer een pareltje in handen heeft. Hoewel het een dun boek is heeft het alles wat een goed boek moet bevatten. Van mij hadden de personages net iets meer diepgang / Achtergrond informatie mogen hebben maar dat is dan ook het enige kleine minpuntje dat ik heb.

Met onze eerste zomer samen heeft Sandra weer bewezen waarom ze een van mijn favoriete auteurs is. Of ze nu een young adult, jeugdboek of thriller voor volwassen schrijft Sandra weet altijd weer me altijd weer omver te blazen met haar unieke verhaal lijnen en ideeën. Dit boek krijgt dan van mij ook weer een mooie 9.

Ik ben nu alweer benieuwd naar het volgende boek van Sandra J Paul.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
2 jaren geleden

De kaft is mooi maar het verhaal lijkt me ook mooi! Wie weet dat ik hem ooit ga lezen

Uniek overnachten
2 jaren geleden

Bedankt voor de tip! Ik zet het boek op mijn lijstje. Lijkt me qua stijl wel interessant.

Lodi
2 jaren geleden

Wat leuk wanneer je je eigen naam tegen komt en weet hoe het verhaal is gegaan. het lijkt me een spannend boek, in hou van boeken waarin verhalen samen komen tot een en de kaften zeker prachtig.

Jasmina
Jasmina
2 jaren geleden

Oow wat bijzonder joh…was het dan een soort challenge ofzo die je hebt gewonnen? Mooie kaft ook!

Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

o wat leuk, een personage in een boek zijn ! lijkt me echt geweldig!

Lindaschrijfthetop
2 jaren geleden

Wat een goede promotie stunt. En dat je er nu zelf in staat is toch super.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Tuinkalender april – Welke tuinklussen kun je doen?My Profile

nicole
2 jaren geleden

Oh, wat een geweldig idee zeg! Het lijkt me heel bijzonder als je vermoord wordt in eenboek!
nicole onlangs geplaatst…Kringloopgeluk boek review: met update 2021My Profile

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x