Wild van Natasha Madison

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes yes yes, na het lezen van Drägan Duma is mijn leesflow weer helemaal terug. Dit is al het tweede boek dat ik lees in 3 dagen tijd. Ik ben hier zo blij mee want dat betekend dat ik lekker veel recensie boeken kan gaan lezen. Een boek vasthouden met mijn duim gaat ook steeds beter gelukkig de pijn word al wat minder ik mis alleen nog wel behoorlijk wat kracht! Maar goed laten we het gaan hebben over het boek dat we vandaag gaan bespreken. Wild van Natasha Madison. Dit is het tweede deel in de spinn-off serie van Soulmate het eerste deel is Waanzin. Ik heb natuurlijk ook een recensie geschreven van Waanzin.

Titel: Wild Auteur: Natasha Madison Genre: Sport romance Uitgeverij: SVM Publishing Cijfer: 8

Hier gaat wild over:

Zoe Als je opgroeit omringd door ijshockeyspelers weet je één ding zeker, ik was nooit van plan om me met één ervan te settelen. In hemelsnaam, ik wist niet eens wat ijsvorming was. Ik had het te druk met het beklimmen van de bedrijfsladder, en werd een van de meest succesvolle makelaars in New York City. Ik was niet geïnteresseerd in afspraakjes of iets dat me in de weg stond. Eerst was hij mijn cliënt en toen werd hij mijn vriend. Viktor Mijn ouders vertelden me dat ik schaatste voordat ik begon te stappen. Toen ik achttien was, werd ik geselecteerd voor de derde plaats in de N.H.L. en speelde ik in Los Angeles, de stad van de dromen. Wat kan ik nog meer vragen? Ik speelde hard, maar uiteindelijk heb ik nog harder gefeest. Vijf jaar later werd ik een week nadat ik in een afkickkliniek was beland, geruild. Er was geen tijd voor iets anders dan mijn gezondheid en ervoor zorgen dat ik er bovenop zou komen. Ik moest beter worden. Er was geen andere optie. Een van de regels van het herstel was ‘niet verliefd worden’ en ik maakte er een topprioriteit van. Ze was in alle opzichten verboden terrein. Totdat het te laat was Eén nacht, één beslissing, één daad kan alles doen ontsporen. Als puntje bij paaltje komt, weet ik alleen zeker: dit is wild.

Dit vind ik van wild:

Zo daar gaan we dan 🙂 De cover van wild is heerlijk. Op de cover staat een blote barst van een man. Het eerste wat mij man zei was nou Mel wat ben jij aan het lezen? Dat vond ik best wel grappig. De titel is lekker kort en bondig daar hou ik van.

Nou laten we dan naar het verhaal zelf gaan. De schrijfstijl van Natasha Madison is lekker vlot. Het verhaal loopt lekker door en daardoor wil je lekker door blijven lezen. Het hoofdpersonage Viktor is een jongen met een rugzakje zoals wij zouden zeggen. Hij heeft niet de aller beste jeugd gehad en is verslaafd aan drugs. Hij beland in een afkick kliniek en wordt door zijn huidige ijshockey team geruild voor een ander team.

Een deel van dat team kennen we al uit Waanzin natuurlijk! Zoals Zoë het andere hoofdpersonage en de dame waarop Viktor natuurlijk verliefd wordt. Dit soort boeken lees je niet omdat ze zo onvoorspelbaar zijn je weet op voorhand al hoe het gaat aflopen. Maar de weg er naar toe die is altijd weer een verassing. Wild is dan ook echt wat ik verwacht van een leuke sportromance. Het is een romantisch verhaal leest lekker weg en eigenlijk is het gewoon puur genieten, even wat me time op de bank!

Wild krijgt van mij dan ook een mooi 8.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lodi
3 jaren geleden

Heerlijk, alleen de kaft al. Ik hou van dit soort boeken, niet altijd, ik wissel ze af met spannende boeken, maar juist dat ontspannen is zo fijn.

Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh

Oe la la! De cover belooft al veel goeds. Weer 1 voor de leeslijst.

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Nou dat fotomodel op de cover ziet er in ieder geval al veelbelovend uit 😉

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

De cover alleen is al prima 🙂 Het lijkt mee een leuk boek om te lezen.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Examen nu en vroeger – Wat gaat er anders?My Profile

Anvanassche
3 jaren geleden

Inderdaad een opvallende cover. Is goed gedaan. Het boek ken ik niet. Ik check eens in de bib.

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Ja de kaft spreekt mij dus niet zo heel erg aan, eerlijk gezegd maar het verhaal dan weer wel!

Wanda
3 jaren geleden

Het is normaal niet het genre wat ik lees, dan zijn vaak thrillers, maar voor op vakantie vind ik zo’n boek wel weer iets, even wat anders tussendoor.

Tessa
3 jaren geleden

De cover doet mij denken aan zo’n bouqette reeks boekje! Het lijkt mij een leuk boekje voor tussendoor te lezen

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

De cover van dit boek ziet er in ieder geval erg aantrekkelijk uit 😉

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x