Over de boeken van Vannessa Thuyns

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we Vannessa Thuyns nog wat beter leren kennen. Vorige week stelde ik Vannessa Thuyns al aan jullie voor. Maar vandaag gaan we het gezellig hebben over de boeken die ze heeft geschreven. Inmiddels heeft ze drie boeken op haar naam staan dus we gaan ze gezellig alle drie bespreken vandaag.

Ik begin met het boek Vakantie Vlinders gewoon omdat ik zin in vakantie heb! En als ik die cover zo zie krijg ik gelijk zo’n lekker vrolijk vakantie gevoel. Dit boek moet ik nog gaan lezen maar hij staat in mijn boekenkast dus dat gaat helemaal goed komen.

Hier gaat Vakantie vlinders over:

Lisa durft de ‘zeilreis voor vrijgezelle dertigers’ niet af te zeggen. Het was immers een gul cadeau van haar familie. Eenmaal op het schip op weg naar Vlieland probeert ze met man en macht alle single mannen te ontwijken. Kan ze dat een week lang volhouden?

Het volgende boek dat ik met jullie ga bespreken is Negentig Seconden! Dit is tevens het boek wat ik ga lezen voor mijn recensie. Het boek verscheen pas een paar weken geleden en werd al gelezen door heel veel bloggers in een leuke blogtour.

Hier gaat Negentig minuten over:

Volgens een Brits onderzoek heeft een vrouw niet langer dan negentig seconden nodig om haar date te beoordelen. Na anderhalve minuut weet ze al of die persoon een blijvertje is.
Yara leeft voor cijfers, formules en haar succesvolle accountancybedrijf, dus wanneer ze na een grote fout wordt gedwongen een time-out te nemen, komt dat keihard aan. In alle paniek bedenkt ze een list: in plaats van te vertrekken naar een verre vakantiebestemming rijdt ze met haar laptop en een koffer vol dossiers naar de Veluwe. Hiermee doet ze immers haar moeder een gunst en kan ze in alle rust stiekem blijven werken om haar fout te herstellen. In haar ogen is dit een absolute win-winsituatie.
Eenmaal daar zorgen veeleisende klanten, een betweterige huisgenoot, een koppige hond en een flirtgrage bruidegom voor de nodige stress en afleiding.
Verliefd worden is al helemaal geen optie. Maar dan komt Yara erachter dat er toch een waarheid zit in die “negentig seconden”-formule.

En we sluiten af met een boek waarvan ik gelijk vrolijk wordt. De cover knettert van je beeldscherm af! Ik krijg er echt een heerlijk lentes gevoel van.

Hier gaat Knetter verliefd over:

De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts. Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

Hopelijk hebben jullie na het zien van de drie boeken die Vanessa Thuyns heeft geschreven weer wat leuke boek inspiratie op gedaan! Ik kan niet wachten om haar boeken te gaan lezen.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Knetter verliefd lijkt me leuk! Wat een vrolijke boeken. Ik wil ze allemaal wel lezen haha

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Vakantie Vlinders lijkt me een leuk boek. Je wilt toch weten hoe het afloopt.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Wil je ook insecten en vlinders in de tuin? – 20 planten tipsMy Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x