Alles voor jou van Susanne Koster

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Toen ik aan mijn hand geopereerd was begon ik erg achter te lopen met het recenseren van boeken. Iets wat ik erg vervelend vond maar als je ruim 4 maanden bijna niet kan lezen of schrijven terwijl je rekende op een maand dan hou je dat helaas niet tegen. Ik probeerde zoveel mogelijk door te laten gaan maar sommige boeken werden verschoven naar een andere tijd. Een van die boeken die zo een tijdje is blijven liggen is Alles voor jou van Susanne Koster. Gelukkig had ik het interview al van te voren gestuurd dus die had ik wel al kunnen plaatsen. Maar nu is het dan eindelijk tijd voor mijn recensie van Alles voor jou van Susanne Koster.

Hier kun je Alles voor jou kopen.

Titel: Alles voor jou Auteur: Susanne Koster Uitgeverij: Clavis Genre: Young Adult Cijfer: 10

Hier gaat Alles voor jou over:

Donna en Sem zijn al jaren beste vrienden en kennen elkaar als geen ander. Maar wanneer Donna in hetzelfde huis als Sem op kamers gaat wonen, ontstaan er scheurtjes in hun hechte vriendschapsband. Als er dan ook nog sprake is van een nieuwe liefde, wordt hun vriendschap tot het uiterste getest. Geheimzinnige incidenten zetten hun toch al gespannen relatie op scherp. Met dramatische gevolgen.

Dit vind ik van Alles voor jou:

Alles van jou heeft een prachtige hardcover. Sowieso word ik altijd erg blij van hardcovers dat is echt een pluspunt van Clavis. De cover zelf is ook prachtig en de titel maakte me gelijk heel nieuwsgierig. Na het lezen van de achterflap was ik gelijk verkocht.

Alles voor jou is een prachtige roman voor young adults. Een roman die zowel beklemmend als prachtig is. Door de krachtige proloog word je gelijk nieuwsgierig gemaakt naar het verhaal. Als snel leef je helemaal mee met Sem en Donna. Donna is een meisje wat eigenlijk niet op eigen benen kan staan een beetje apart en vaag. Al snel vraag je jezelf af wat er achter haar schuilgaat.

Sem daar in tegen woont al een poos op zich zelf werkt hard om naam te maken in de ontwerp wereld. Soms werkt die iets te hard waardoor die zichzelf wel eens vergeet. Sem is een lieve jongen waar je hart al snel sneller van gaat kloppen. Het is dan ook niet moeilijk om een band te krijgen met dit personage.

Het verhaal is spannend en er gebeurd van alles. De situaties volgen elkaar in rap tempo op en het verhaal is daardoor geen moment saai. Hoewel ik al vrij snel door had hoe het allemaal een beetje in elkaar zat wilde ik toch door blijven lezen omdat ik moest weten wat er nu weer zou gebeuren. Daarnaast merk je dat de auteur aandacht heeft besteed aan het kloppend maken van alle details. Als je het boek gelezen hebt dan snap je precies wat ik bedoel.

Ik blijf het ontzettend knap vinden hoe Susanne Koster elke keer weer zulke heftige onderwerpen op een mooie manier bespreekbaar weet te maken. Ik kan dan ook niet anders dan deze Young Adult aan iedereen aanraden! Het krijgt een dikke 10 en ik kan nu al niet meer wachten op het volgende boek van Susanne Koster.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
3 jaren geleden

De kaft spreek me heel erg aan en het verhaal ook! Ik ga hem op mijn lijstje zetten! Heb jij toevallig ook de app “Goodreads”?

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Mandy

Jazeker maar gebruik ik minder als hebban de nederlandse versie

nicole
3 jaren geleden

De cover is inderdaad prachtig. En wat handig dat je bovenaan je recensie je cijfer alvast zet. Ik vind dat prettig als lezer merk ik.
nicole onlangs geplaatst…Zilveren sieraden schoonmakenMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

alleen al die titel ! je voelt gewoon dat er iets aan de hand is, of gaat zijn….

Gabrielle
3 jaren geleden

Oh wat heerlijk, ik ben gek op dit soort boeken. Ik ga hem meteen op mijn lijstje zetten!
Gabrielle onlangs geplaatst…Raamdecoratie aanpassen: make-over in huisMy Profile

Melissaschrijft
3 jaren geleden

Klinkt echt als een mega goed boek! Weet wel iemand die dit geweldig zal vinddn
Melissaschrijft onlangs geplaatst…Food| Asperge Loaf met aardappel pureeMy Profile

Tessa
3 jaren geleden

Fijn dat dit boek je zo bevallen is!
Tessa onlangs geplaatst…Review: Maybelline Fit Me BlushMy Profile

rachel
3 jaren geleden

fijn dat het boek je goed is bevallen en ja ook ik vind de cover mooi!

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x