Even voorstellen Rianne Robben

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje deze week is wel heel snel gegaan. Het is namelijk al weer tijd om jullie voor te gaan stellen aan de laatste auteur van deze maand voor de blogs van eigen bodem. Dit is de benjamin van de groep auteurs die we deze maand hebben. Ik moet zeggen dat ik de variatie deze maand echt super tof vind. Aan de ene kant hebben we de debuterende auteurs en aan de andere kant 2 auteurs die al heel veel boeken op hun naam hebben staan. Beide erg leuk het leuke aan debuterende auteurs vind ik dat je weer nieuwe namen ontdekt en je ze kunt zien groeien in de boeken die later volgen. De auteur waar we vandaag mee gaan kennis maken is Rianne Robben.

Rianne Robben klom al op jonge leeftijd in de pen. Schrijven zat zogezegd in haar bloed. Daarnaast verslond ze als kind de cowboyboeken van haar vader. Een tikkeltje koppig besloot ze dat verhalen over cowgirls veel leuker zouden zijn. Rianne ziet het als haar persoonlijke missie om jongeren te helpen zich niet te laten leiden door onzekerheid. Het maakt namelijk niet uit wat anderen van je vinden en twijfelen is oké.

Rianne heeft dyslexie en eigenlijk zijn onze ervaringen een beetje te vergelijken. Rianne werd vroeger namelijk herhaaldelijk verteld dat ze door haar dyslexie nooit een boek zou kunnen schrijven en keer op keer zeiden docenten dat ze niet zoveel zouden bereiken.

Degene die mijn blogs over mijn dyslexie hebben gelezen weten dat ik dit eigenlijk ook heb mee gemaakt ik vond lezen en schrijven altijd leuk. Maar op school hoorde ik keer op keer dat ik maar wat met mijn handen moest gaan doen want een baan op kantoor of met schrijfwerk zou er nooit inzitten. Dat terwijl ik op veel vlakken zelfs hoogbegaafd ben. Maar alleen omdat ik niet kon schrijven moest ik maar wat anders doen.

Ik denk dat Rianne een voorbeeld is voor veel lezers ze heeft namelijk inmiddels haar studie rechten succesvol afgerond, onlangs haar debuut Zomerburen uitgebracht en momenteel ziet ze als au pair van alles van de wereld. Alhoewel momenteel zit ze door corona vast in Australië het is dus maar goed dat er internet is zodat we het interview etc gewoon lekker online konden doen! Haar debuut Zomerburen ligt inmiddels alweer een tijdje in de winkel.

De komende weken gaan we Rianne Robben nog veel beter leren kennen natuurlijk.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] jullie hebben afgelopen weken al kennis kunnen maken met Rianne Robben door middel van het voorstelblog en de blog met haar favorieten. Maar vandaag gaan we haar nog wat beter leren kennen. Ik mocht deze […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x