Even voorstellen Vannessa Thuyns

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer april! Tja en april doet natuurlijk wat die wil. Februari was een drukke maar korte maand. Maar goed, die is helaas alweer voorbij en dat betekent ook dat het tijd is voor nieuwe auteurs van eigen bodem. De eerste auteur waar ik jullie deze maand mee laat kennismaken is de vrolijke en altijd bezige Vannessa Thuyns.

Vannessa Thuyns is een vrolijke en bezige bij! Ze toert namelijk als jaren als zangeres langs de Nederlandse theaters. (o.a Hair, Oliver, Carpenters, Zingen met Hollands Mooiste, The 70s unplugged, You’ve got a Friend). Als ze niet zingt, geeft ze Nederlandse les aan Nieuwkomers in Amsterdam.

En sinds 2013 is daar schrijven bij gekomen. Ze was toen namelijk finalist van de Chicklit.nl schrijfwedstrijd en ze won de Hema Singer-Songwriterswedstrijd in 2015. Vanessa bracht vervolgens haar eigen plaat uit ‘Stuck in your Mind.’

In 2019 was het dan echt tijd voor haar allereerste feelgood roman. Vannessa Thuyns debuteerde met Knetterverliefd bij uitgeverij Dutch Venture Publishing en die werd ontzettend goed ontvangen. Dit geldt ook voor het audioboek van Knetterverliefd (uitgegeven door Lind & Co), deze stond wekenlang in de Storytel top 10 van populairste boeken. Vervolgens verscheen Vakantievlinders (2020) en onlangs verscheen haar nieuwste roman Negentig Seconden. Maar over deze boeken ga ik je volgende week natuurlijk nog veel meer vertellen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh

Wat een leuke en toffe rubriek! Ik besteed altijd aandacht aan boeken, maar vergeet de schrijvers daarbij vaak. Leuk om ze op deze manier beter te leren kennen.

trackback

[…] van Bookstamel, Vandaag gaan we Vannessa Thuyns nog wat beter leren kennen. Vorige week stelde ik Vannessa Thuyns al aan jullie voor. Maar vandaag gaan we het gezellig hebben over de boeken die ze heeft […]

trackback

[…] keer las ik het boek Negentig seconden van Vannessa Thuyns een heerlijke feelgood. Jullie hebben Vannessa Thuyns de afgelopen weken natuurlijk al veel beter kunnen leren kennen. Zo stelde ik haar al aan jullie […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x