Project Happy Me – fotoshoot met Fenne

Hallo lieve lezers van Bookstamel, als er iets is waar ik enorm gelukkig van word dan is dit foto’s maken. Toen ik nog jong en gezond was stond ik zelf altijd model maar tegenwoordig sta ik liever achter de camera. Vorig jaar kocht ik dan ook een dure camera om aan deze hobby te gaan werken. Helaas werd ik toen aan mijn hand geopereerd en kon ik 4 maanden mijn nieuwe camera niet vasthouden. Hoewel mijn handen het nog steeds niet toe laten om de camera lang vast te houden, heb ik van de week wel weer mooie foto’s kunnen maken. Mijn nichtje Fenne een geweldige turnster wilde wel even poseren voor haar tante!

Aangezien ik al lang geen foto’s meer had gemaakt en de cursus fotografie die ik zou gaan volgen steeds wordt uitgesteld door Corona vond ik het wel spannend om mijn camera weer vast te houden. Maar ik was vooral benieuwd hoe mijn hand het zou houden. Gelukkig is mijn nichtje heel geduldig en kon ik regelmatig de camera even weg leggen! We begonnen met het maken van foto’s in het bos hier vlakbij. Ze wilde ook graag een paar foto’s met haar moeder dus leek het ons slim om daar mee te beginnen. Het was een stuk kouder dan dat we dachten. Mijn zus trok dus ook snel d’r dikke winter jas weer aan na het maken van de foto’s maar mijn nichtje liet zich niet kennen en stond totaal ontspannen in haar t-shirt. Hoewel mijn liefde voor fotografie echt bij portretten ligt heb ik wel geoefend met het maken van foto’s terwijl mijn nichtje haar turn oefeningen deed. Want tja ik wil wel alles leren.

Na de foto’s in het bos zijn we weer naar huis gegaan. We besloten om nog een paar foto’s in mijn achtertuin te maken in verschillende outfits! Dat we dit gewoon in de tuin deden was natuurlijk super makkelijk met omkleden. En mijn zus kon gewoon lekker binnen blijven zitten en opwarmen bij een lekkere kop thee. Al met al zijn we een klein uurtje bezig geweest met tussen posen. Hoewel ik de volgende dag toch wel weer extreem veel last had van mijn hand heb ik enorm genoten van deze dag!

Ik hoop dat straks al mijn andere hand geopereerd is en beide handen hersteld zijn ik nog veel leuke shoots mag doen. Een van mijn doelen blijft dan ook nog steeds mezelf ontwikkelen op het gebied van fotografie! Wie weet word deze beginner dan ooit wel een pro.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
3 jaren geleden

Wauw ik vind die foto waar ze een handstand doet zo mooi. Wat een prachtige actie foto.
nicole onlangs geplaatst…Douglas: 11 verrassende redenen om er naartoe te gaanMy Profile

Manon
3 jaren geleden

Wat lijken jullie allemaal op elkaar! Ik denk dat ze deze foto’s met trots gaat gebruiken op social media.
Manon onlangs geplaatst…AromaStick ReviewMy Profile

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Fijn dat het allemaal lukte, ook al had je de dag erna zo’n last. Hopelijk zul je er binnenkort minder last van hebben.

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

nou zeg, wat maak jij een mooie foto’s! echt proffi of is je nichtje zo’n goed model ? Grapje hoormaar dat snapte je vast wel

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat een leuke spontane foto’s. Je hebt haar mooi op de foto gezet
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Een fleurige schutting met de Toscaanse JasmijnMy Profile

Joyce Joshua
3 jaren geleden

Fijn zo’n nichtje! En mooie foto’s. Vooral die waarop ze op één been op een boomstam staat!

Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh

Wat een mooie foto’s, vooral die op de boomstam! Ik ben dol op spontane foto’s en jaaaa de natuur op de achtergrond is natuurlijk altijd schitterend.

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x