Even voorstellen Guido Eekhaut

Hallo lieve lezers van Bookstamel, De tweede auteur van eigen bodem voor deze maand is een auteur die vele van jullie al kennen. Deze auteur heeft namelijk al heel wat boeken op zijn naam staan en is een gevestigde naam in de boekenwereld. Ik ben dan ook stiekem best een beetje trots dat deze auteur mee wil werken aan de blogs van eigen bodem. Dit keer heb ik het over een mannelijke auteur. De Vlaamse Guido Eekhaut.

Guido Eekhaut werd geboren in 1954 in Leuven. Guido begon in de jaren 80 met het schrijven van korte verhalen. Met deze verhalen won hij verschillende prijzen. Daarnaast schreef hij ook voor tijdschriften en kranten.

In 2009 schreef hij zijn eerste misdaad boek en won daarmee de Hercule Poirot Award. Was het hek van de dam boek naar boek verscheen van zijn hand. Deze boeken gaan we volgende week natuurlijk uitgebreid bespreken. Het leuke aan Guido Eekhaut is dat hij zowel boeken voor volwassenen als boeken voor Young Adults schrijft. Denk hierbij bijv aan de serie Enigma uitgegeven door Clavis. Maar goed over zijn boeken gaan we het volgende week natuurlijk uitgebreid hebben.

We gaan Guido Eekhaut dan ook de komende weken nog veel beter leren kennen. Zo ga ik niet 1 maar 2 van zijn boeken recenseren. Vertel ik volgende week dus alles over zijn boeken en krijgen jullie nog een uitgebreid interview met deze auteur.

Ik ben reuze benieuwd of jullie Guido al kennen of misschien een leuke vraag voor hem hebben. Laat me dat gerust weten in de comments.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Ik ken de schrijver niet. Maar ik ben benieuwd naar de boeken.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…De juiste manier om je haar tegen hitte te beschermenMy Profile

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik jullie al voor aan Guido Eekhaut. Maar vandaag is het tijd om deze auteur nog een stukje beter te gaan leren kennen! Vandaag gaan we […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x