Mr Swipe Right van Nicola May

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Nicola May is voor jullie geen onbekende op mijn blog want ik las eerder al de Cockleberry Bay boeken van deze auteur. Een serie die flitsend begon maar waarvan ik de laatste boeken iets minder vond. Ik was dan ook reuze benieuwd of Nicola May met Mr Swipe Right weer de juiste snaar wist te raken. Of dat zo is lees je in onderstaande recensie.

Titel: Mr Swipe Right Auteur: Nicola May Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Mr Swipe Right over:

‘Mr. Swipe Right’ is de sexy feelgoodroman van Nicola May, waarin de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

Dit vind ik van Mr Swipe Right:

De cover is lekker vrolijk en speels. Toch is het niet helemaal mijn ding. Maar smaken verschillen. De titel vind ik bij het boek passen alleen tja daar komt die zeur weer. Bij een vertaald boek naar het Nederlands verwacht ik ook een Nederlandse titel. Ik heb geen idee wat die titel dan moet zijn want mr veeg naar rechts dat bekt ook niet zo lekker. Maar als ik Engelse titels zie laat ik ze op voorhand al liggen. De meningen zijn hier over verdeeld en dat is prima 🙂

Maar goed genoeg gezeverd tijd om naar het verhaal zelf gegaan want Yes Nicola May is terug en hoe! Wat een heerlijke feelgood heeft ze weer weten neer te zetten. In Mr Swipe Right drijft het van de humor. Van mislukte dates tot dingen die ons allemaal zouden kunnen overkomen. Het hoofdpersonage Cali is echt geweldig. Ze is een beetje onzeker, het date een beetje verleerd ze is niet het typische slanke poppetje wat je vaak in feelgoods tegen komt en ze beschikt dus over bergen humor.

Cali werkt in een hotel en daar speelt een deel van het verhaal zich af. Zo leren we daar Adam kennen Lou en haar baas Marcus. Ook speelt kamer 102 een leuke rol in het verhaal. Alle personages hebben herkenbare karakter trekjes en problemen dus met hun meeleven is geen enkel probleem. Dit is echt een feelgood die zorgt voor een lach op je gezicht. Een feelgood waarin veel situaties van veel mensen herkenbaar kunnen zijn. Al met al echt een boek dat je gelezen moet hebben.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cynthia
3 jaren geleden

I love feelgood romannetjes. Ik zou het liefst de originele Engelse versie willen lezen. Leuke tip! Ik hou m in de gaten!
Cynthia onlangs geplaatst…5x Heerlijke recepten van mijn moederMy Profile

Rachel
3 jaren geleden

ik ben nooit zo van romans geweest, ook niet met films dus denk niet dat dit iets voor mij is
Rachel onlangs geplaatst…Sneakers, voor elke outfit een schoenMy Profile

Manon
3 jaren geleden

Dit boek klinkt wel heel leuk eigenlijk.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x