The Book Blogger Confession Tag

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Pas geleden werd ik getagd door  Booksandpaper.nl om The Book Blogger Confession Tag! Ik heb eigenlijk nog nooit mee gedaan met een bloggers tag. Maar deze vind ik wel ontzettend leuk dus ik dacht waarom niet. Laten we dan ook maar gauw beginnen.

1. Welk boek heb je niet uitgelezen?

Dat ik een boek niet uitlees is zeldzaam. Ik wil namelijk een compleet boek lezen voor ik er een mening over geef. Ik had wel heel veel moeite om Een stem van de zee van Mara Li uit te lezen. Het was geen slecht boek maar totaal anders dan dat ik me had voorgesteld bij het lezen van de achterflap. Dit boek heb ik toen tot 3x toe weg gelegd om eerst een ander boek te lezen. Maar uiteindelijk heb ik hem uitgelezen.

2. Welk boek is je guilty pleasure?

Ik heb niet echt een speciaal boek wat mijn quilty pleasure is. Het gaat hier meer om een genre of schrijfstijl. Dat zijn bijvoorbeeld de boeken van SVM Publishing. Boeken met een beetje sex erin een beetje geweld lekker fout maar heerlijk om zo nu en dan te lezen. Je kunt de boeken een beetje vergelijken met 50 shades of grey die bijna iedereen wel kent. Je houdt ervan of je haat het zo simpel is het.

3. Welk boek haat je met liefde?

Dat is denk ik Caraval van Stephanie Garber. Ik wilde zou ontzettend graag van dit boek houden. Het boek heeft namelijk alles in zich waar ik van hou en een prachtige cover. Maar toch wist het verhaal mij niet te raken. Maar wegleggen wilde ik het ook niet want het verhaal had zoveel meer potentie dan de uiteindelijke uitwerking.

4. Welk boek zou je in de zee willen gooien?

Hallo een boek in zee gooien ben je wel lekker! Elk boek is met liefde geschreven en gemaakt. Een boek kan niet mijn smaak zijn maar wel de smaak van iemand anders. Ik geef mijn boeken dan ook veel liever weg aan mensen die het minder breed hebben, een bejaardenhuis of een minibieb. Dat is een veel beter idee toch dan een boek zomaar in de zee gooien!

5. Welk boek heb je het vaakst gelezen?

Dat zijn zonder twijfel 2 series. Harry potter, trouwens ook het eerste boek dat ik ooit zelf kocht van mijn aller eerste salaris. Een boek wat ik zo’n beetje elke 2 jaar wel opnieuw lees. Er blijft namelijk zo ontzettend veel te ontdekken in de wereld van Harry potter. Ik probeer de auteur dan ook los te zien van de boeken. En twilight oooh boy wat heb ik die vaak gelezen als jong meisje ik was helemaal betoverd door Edward en de huid die glitterd in de zon.

6. Welk boek zou je niet graag als cadeau krijgen?

Dan ga ik denk ik voor een horrorboek. Ik houd best wel van een thriller zo nu en dan maar echte horror boeken daar kan ik helemaal niks mee. Ik denk dat dit een te ver van mijn bed show is of dat ik ze vaak gewoon te ranzig vindt. Alhoewel ik er best wel eens een lees en deze dan weer goed vindt. Hmmm ik weet het eigenlijk ook niet ik probeer allerlei genre’s te lezen en veel verschillende auteurs. Ik denk dus dat de conclusie eigenlijk is dat ik elk boek wel zou willen krijgen omdat ik alles wel wil uitproberen.

7. Zonder welk boek kan je niet leven?

Sorry, ook hier ga ik weer voor Harry Potter. Harry heeft mijn hart gestolen en zal er nooit meer uit gaan.

8. Welk boek maakt je boos?

Ojee, waarschijnlijk jaag ik nu heel veel king lovers in het harnas. Maar dat is toch echt de buitenstaander van Stephen King. Daar staat echt zo’n ranzig stukje beeldend in beschreven waar ik me echt boos om kan maken. Dan denk ik je had dit ook wel op een andere manier duidelijk kunnen maken. Degene die dit boek hebben gelezen weten vast wel welk stukje ik bedoel.

9. Welk boek heeft je heel hard laten huilen?

Ik hou je vast van Marina Folkers en zo zijn er nog wel meer. Naar dit is het laatste boek dat mij heeft laten huilen. Het verhaal is heftig van tijd tot tijd emotioneel en gewoon prachtig geschreven. Dit is echt een steengoede feelgood die ik iedereen aanraadt!

10. Welk boek heeft een verschrikkelijke omslag?

Oooh jeetje deze vind ik lastig zeg! Ik vind een cover echt persoonlijke smaak. Zolang de cover bij het verhaal past vind ik het eigenlijk al snel goed.

Nou dat waren ze alweer! Jeetje sommige vragen waren wel lastig hoor want er zijn zoveel boeken waar ik van hou dat het moeilijk is om er een te kiezen. Ik wil Booksandpapers.nl super bedanken voor de tag van deze The Book Blogger Confession Tag. Ik wil de tag graag doorgeven aan Jenniferleest Sorayasbookshelf en Mariekeleest ik hoop dat jullie mee willen doen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

hahaha wat een leuke vragen, en wat een nog leukere antwoorden. ik heb ech tzitten grinniken bij je antwoord op het boek dat in zee gegooid moet worden

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Felice Veenman

Hahaha ja dat antwoord floepte zo mijn pen uit ik dacht hoe dan 🙂 Ik vond de vragen ook echt erg leuk alhoewel sommige wel heel lastig waren hoor.
Bookstamel onlangs geplaatst…Boekenpraat met Devika en AntoinetteMy Profile

Melissaschrijft
3 jaren geleden

Wat een leuke vragen. Snap ook wel dat het best moeilijk is om sommige te beantwoorden
Melissaschrijft onlangs geplaatst…Jouwbox – Ekoplaze editie unboxing.My Profile

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Melissaschrijft

Ja ik vond de vragen ook echt heel leuk
Bookstamel onlangs geplaatst…Boekenpraat met Devika en AntoinetteMy Profile

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Wat een leuke vragen en wat leuk om jouw antwoorden te lezen.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x