Flessenpost van Chantal Claassen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Boek 2 alweer van dit weekend! Dit keer kies ik voor een heerlijk luchtige feelgood! Flessenpost is het debuut van de Nederlandse Chantal Claassen. Binnenkort kunnen jullie een interview met deze leuke auteur lezen op mijn blog. Maar vandaag is het eerst tijd voor de recensie.

Hier kun je flessenpost van Chantal Claassen kopen.

Titel: Flessenpost Auteur: Chantal Claassen Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Flessenpost van Chantal Claassen over:

‘Flessenpost’ is de romantische feelgoodroman van de Nederlandse debuutauteur Chantal Claassen, die zich afspeelt op het zomerse strand van Hoek van Holland.

‘Flessenpost’ van Chantal Claassen gaat over Chloë. Na een mislukte relatie trekt ze tijdelijk in bij beste vriendin Babs. Nu ze weer alleen is, voelt ze het gemis van haar overleden ouders en broertje des te meer. Ook het feit dat de gezondheid van haar oma zo achteruitgaat, baart haar zorgen. Als ze op het strand van Hoek van Holland een fles in de zee gooit met een wens voor haar oma, ziet ze dat er bij Beachclub Esperanza personeel wordt gezocht. Chloë aarzelt geen moment en solliciteert. Nogal rücksichtslos, maar misschien wel haar beste zet in tijden.

Dit vindt ik van Flessenpost van Chantal Claassen:

oooh jongens van die cover krijg je toch gelijk zo’n heerlijk zomers gevoel! Ik denk gelijk aan zee, strand en een lekkere cocktail en laat dat nou precies bij het verhaal in dit boek passen. De titel Flessenpost vind ik ook heel erg leuk gevonden.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Hoewel Claassen een debuterend auteur is merk je daar helemaal niks van. Ze heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl. T is een feelgood zoals een feelgood hoort te zijn. Hoewel het verhaal ook wat diepgang krijgt door de oma van Chloë.

Maar vooral de personages maken dit verhaal! Echt Chantal Claassen weet super leuke personages neer te zetten waar iedereen mee kan meeleven. Ik weet zeker dat heel wat meiden zich herkennen in Chloë en Babs. Maar ook de jongens van de beachclub zorgen gelijk voor een lach op je gezicht! Dit boek geeft je een heerlijk zomers gevoel en als je er eenmaal in begonnen bent dan wil je hem in een ruk uitlezen.

Al met al is Flessenpost van Chantal Claassen het boek om deze zomer heerlijk aan het strand te gaan lezen met een cocktail in je hand. Op die manier kun je jezelf helemaal mee laten voeren op het ruizen van de zee naar Beachclub Esperanza en de personages in dit boek! Het boek krijgt van mij dan ook een mooie 9

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

Klinkt als een fijn boek dit. Nu maar hopen dat we dit jaar op het strand kunnen liggen hiermee.

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Jouvence

Ja dat hoop ik ook want ik hou enorm van het strand. Maar ik ben er bang voor. Gelukkig hebben wij ook een fijne tuin om zomers in te zitten.
Bookstamel onlangs geplaatst…Boekenpraat met Devika en AntoinetteMy Profile

Chantal
Chantal
2 jaren geleden

Dank je wel voor deze prachtige reactie!

Groetjes
Chantal

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Chantal

Heel graag gedaan ik heb genoten van het boek
Bookstamel onlangs geplaatst…Boekenpraat met Devika en AntoinetteMy Profile

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, onlangs konden jullie mijn recensie van het boek Flessenpost van Chantal Claassen lezen. Ik vertelde jullie toen al dat dit een debuterende auteur is. Tijd dus […]

trackback

[…] Je krijgt er namelijk direct een super zomers gevoel van. Daarnaast past deze cover perfect bij Flessenpost het eerste deel uit de serie. De titel is ook top. Wat ik zelf leuk vind aan deze serie is dat je […]

trackback

[…] Claassen. Dit is het derde en laatste deel in de Beachclub Esperanza-serie waarin ik eerder al Flessenpost en Briefpost […]

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x