Project Happy Me – Foodmindset

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Al een tijdje ben ik bezig om een zo goed mogelijke versie van mezelf te worden. Dan spreek ik voornamelijk over meer beweging, gezonder eten en vooral minder pijn. Het bewegen gaat op dit moment best oké daar maak ik flinke stappen in. Ik heb Cesar therapie bij een mevrouw die veel verstand heeft van HMS waardoor ik voor het eerst echt het gevoel heb dat ik stappen maak. Ik heb een afspraak bij Podotherapie dus dat loopt allemaal lekker. Maar vooral met het eten heb ik veel problemen. Er moet echt wat veranderen aan mijn Foodmindset en daar ga ik vanaf april dan ook hard aan werken. Hoe ik dat ga doen? Dat ga ik jullie hier onder vertellen.

Foodmindset programma van healthyforme

Ik denk dat ik het perfecte programma heb gevonden dat mij kan gaan helpen om mijn foodmindset te gaan veranderen. Dat is het foodmindset programma van Healthyforme.

Dit is een online programma van 10 weken. Je zit in een aparte facebook groep samen met een aantal andere personen die ook graag dit programma willen volgen. Zou heb je gelijk een mooi support systeem. Tijdens deze 10 weken Krijg je 10 live coach sessies, 18 Video’s, maar liefst 15 downloads aan extra bonusmateriaal, 20 uur aan lesmateriaal en een 9 dagen weekmenu ter inspiratie.

Met de volgende onderwerpen gaan we tijdens de cursus aan de slag.

Wat verwacht ik van het Foodmindset programma?
  • Ik hoop beter om te kunnen gaan met mijn stress en emotie eetbuien. Misschien leer ik wel waarom ik juist op die momenten ga eten.
  • Ik ben vooral ook erg benieuwd naar het stukje over het lezen van etiketten. Ik heb inmiddels geleerd hoe ik zie of iets glutenvrij is of niet maar een groot deel van wat op de etiketten staat is voor mij echt hocus pocus.
  • Daarnaast hoop ik natuurlijk een paar kilo kwijt te raken. Ik hoop aan het einde van het jaar ongeveer 10 kilo kwijt te zijn. Dat zou voor mij echt al een hele stap zijn. Er moet meer af maar ik wil de lat niet te hoog leggen.
  • Hopelijk ben ik na dit programma ook weer een stapje verder op weg naar de versie van “Mel” die ik wil zijn.
Wat kost een programma Bij Foodmindset?
  • Voor het complete programma betaal je 347 euro.
  • Bij een groot deel van de zorgverzekeringen kun je een deel van dit bedrag terug krijgen.
  • Je mag dit bedrag in termijnen betalen.
  • De cursus voor april start op 11 april
  • Maar de cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven.
  • Je moet wel facebook hebben om het programma te kunnen volgen.

Zie ik jou tijdens deze cursus? aanmelden kun je doen via www.healthyforme.nl.

Heb jij al eens een cursus foodmindset gevolgd? Zo ja wat vond je van deze cursus?

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rory
3 jaren geleden

Het is denk ik niet iets voor mij. Maar ik vind het interessant om te lezen waarom jij het doet en hoe het een beetje in elkaar zit. Alles wat je helpt en waar je hart naar uitgaat is goed om te doen denk ik. Fijn dat je iets hebt gevonden waarbij je het gevoel hebt dat het je kan helpen. Succes hiermee!
rory onlangs geplaatst…Waarom laarzen altijd een goed idee zijnMy Profile

Amina
3 jaren geleden

Wat goed dat je dit gaat doen! Zeker het lezen van etiketten is superhandig. Goed ook dat je de lat niet te hoog legt. Begin inderdaad met stapjes. En die 10 kilo gaat je lukken hoor. Liefs!
Amina onlangs geplaatst…Waarom we met z’n allen dol zijn op droogbloemenMy Profile

Jessie
Jessie
3 jaren geleden

Ha Melanie, mijn lat ligt ook op 10 kilo eraf (huidige stand: 2 kilo erbij!?). Maar ik geloof niet dat ik commitment heb voor een cursus als deze. Petje af dus!

Tessa
3 jaren geleden

Heel veel plezier en succes met deze cursus. Hopelijk brengt het wat je verwacht!
Tessa onlangs geplaatst…Review: NYX Buttergloss Strawberry CheesecakeMy Profile

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Veel succes gewenst! Gaat jou zeker lukken

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

Wat slim van je om je voor en cursus op te geven! en wat dapper. Ik heb de afgelopen jaren ook nogal wat aan mijn gewoontes moeten veranderen om gezond te blijven. Mijn ervaring is dat dat prima lukt, mits je het stapje voor stapje doet en je het wel leuk blijft houden voor jezelf. Zet um op meid en laat horen hoe het je vergaat

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Wat een goed voornemen. Ik hoop dat deze cursus aan je verwachtingen zal voldoen en ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

Tania
Tania
3 jaren geleden

Ik zou ook wat meer op mijn eten moeten letten. Ik ben heel benieuwd hoe het programma je gaat helpen.

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Ik zit samen met jou in deze groep, ben heel benieuwd ernaar! Mooi ook om te lezen wat jij van het programma verwacht.

Cynthia
3 jaren geleden

Wat goed dat je dit aanpakt voor jezelf! Ik zag het ook al bij 2 andere bloggers voorbij komen, geloof ik. Ik ben benieuwd hoe de cursus is, maar ook wat het effect na bijvoorbeeld een half jaar na de cursus is. Aan welke tips en lessen heb je dan nog steeds iets? In ieder geval: veel succes!
Cynthia onlangs geplaatst…5x Heerlijke recepten van mijn moederMy Profile

Sherana | Reisenergie.nl
3 jaren geleden

Wat ben jij goed bezig! Heel plezier met de cursus en op een gezonde foodmindset!
Sherana | Reisenergie.nl onlangs geplaatst…Rotterdamse Oogst: de gezelligste markt van Rotterdam!My Profile

Manon
3 jaren geleden

Fijn dat je de cursus deels kan vergoeden bij de zorgverzekeraar’
Manon onlangs geplaatst…De 10 Meest Gelezen Blogposts Van 2020My Profile

trackback

[…] Alweer een aantal weken geleden vertelde ik jullie dat ik me had ingeschreven voor een cursus Foodmindset bij Healthy for me. Afgelopen week was het dan zo ver de start van het programma! Super spannend […]

13
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x