Jouwbox Ekoplaza Editie

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen weekend ging de deurbel en deed ik een vreugdes dansje! Het was namelijk weer tijd voor de nieuwe Jouwbox. Ik ben echt gek op de Jouwbox maar deze is voor mij toch wel een beetje speciaal. De Jouwbox van dit kwartaal is namelijk een samenwerking met Ekoplaza. Toen ik nog kon werken heb ik bij Ekoplaza gewerkt en de mensen in dat bedrijf zijn echt allemaal super aardig. Het leuke is misschien ook wel dat deze Jouwbox dus ook bij Ekoplaza te koop is.

De Jouwbox van Ekoplaza

Deze speciale jouwbox in samenwerking met Ekoplaza heeft een waarde van 140 euro. In deze box zitten 17 producten waar ik je straks alles over ga vertellen. De Jouwbox kun je als losse box kopen voor 49,95 of als member van Jouwbox voor slechts 39.95. Alle informatie hier over vind je op de site van jouwbox.nl. In deze Ekoplaza editie zit een mooie mix tussen etenswaren, Vitamine en verzorgingsproducten. Tijd om deze uitgebreid met jullie te gaan bespreken.

De verzorgingsproducten en vitamines:
Foto 1:
 • ARTIC BLUE – PURE ARCTISCHE VISOLIE CAPSULES (60) 12,90 Visolie capsules zijn voor heel veel dingen goed. Ik slik deze al langer. Maar vooral omdat ze goed zijn voor het hart. Hartfalen zit helaas bij mij in de familie dus daarom doe ik er alles aan om mijn hart in een goede conditie te houden.
 • ORTHICA – B12 1000 SR 90 TABLETTEN 25,50 Een tekort aan b12 kan voor heel veel problemen zorgen. Niet elk lichaam kan genoeg b12 vasthouden. Deze mensen krijgen 1x in de zoveel tijd een b12 spuit krijgen ze deze niet dan raken ze erg vermoeid. Maar soms heb je gewoon even een beetje b12 extra nodig en dan zijn deze tabletten ideaal.
 • VITALS – SAFFRAAN-LCS BIOLOGISCH – 60 CAPSULES 29,95. Saffraan capsules kende ik nog niet maar ik ben er heel erg benieuwd naar geworden. Saffraan zou namelijk bijdragen aan een goede gemoedstoestand. Hoewel ik over het algemeen een heel positief persoon ben is dit de laatste week wat minder. Ik ben dus benieuwd of het slikken van deze capsules mij ondersteunen om weer een betere gemoedstoestand te krijgen. Binnenkort zal ik jullie laten weten of dit zo is!
Foto 2:
 • WELEDA – AMANDEL VERZACHTENDE DOUCHECREME 200ML 7,99 Ik ben gek op een lekkere zachte douchecreme wie is dat nou niet! Deze creme van Weleda is heel uitstekend voor de verzorging van de gevoelige en droge huid! En laat ik deze nou net hebben. Ik was dan ook super blij dat deze douchecreme in de jouwbox zat! Ik heb hem gelijk mee genomen in de douche en hij is echt ontzettend fijn. Mijn huid voelde naar het gebruik van Weleda heerlijk lekker zacht aan.
 • DR. HAUSCHKA – ROZEN BAD 30ML 6,95. Een bad daar kan ik geen genoeg van krijgen. Door mijn HMS en Fibromyalgie heb ik vaak last van mijn spieren. Nu heb ik een infrarood zonnebank voor de dagen waarop het echt niet gaat. Maar op dagen dat ik gewoon een beetje last heb ga ik het liefst in een lekker warm bad met een goed boek. In een warm bad kunnen mijn spieren namelijk even helemaal ontspannen. Dit Rozen Bad is dan ook heerlijk voor in een warm bad.
Foto 3:
 • BOTANIQUE – GRANAATAPPEL SHAMPOOBAR 7,95 Oooh shampoobars i love them! Toen ik net begon met het gebruik van shampoobars moest mijn haar en ik zelf daar heel erg aan wennen. Maar ondertussen zou ik ze niet meer kunnen missen. Ze zijn ook nog eens super makkelijk mee te nemen op vakantie en nemen weinig ruimte in je kast in beslag. Deze shampoobar van Botanique ruikt heerlijk en schuimt goed! Een dikke aanrader dus.
Foto 4:
 • BEE HONEST COSMETICS – HANDZEEP NEUTRAAL 8,59. Inmiddels heb ik al meerdere producten van Bee Honest uit mogen proberen. Ik moet bekennen ik ben fan sowieso hou ik enorm van producten met honing erin! Maar wat super fijn is aan deze handzeep is dat het is verrijkt met een natuurlijk, allergeenvrij parfum en in het bijzonder geschikt voor de snel geïrriteerde of gevoelige huid. Dus deze kan ik zonder problemen gebruiken hoe fijn is dat!
 • CHI NATURAL LIFE – ALOE VERA COOLING GEL 12,95. Weer een van de producten waar ik super blij mee ben. Zoals ik net al aangaf heb ik door mijn beperkingen regelmatig last van mijn spieren. Ik kan dan kiezen voor warmte zoals een warme kruik of een warm bad. Of ik kan juist kiezen voor verkoeling met een koelingsgel. Ik heb dan ook altijd wel een koelingsgel in huis. Het fijne aan deze koelingsgel van Chi Natural life is dat er géén alcohol in deze gel zit, zodat jouw huid niet uitdroogt. Een echte aanrader.
De voedselproducten:
Foto 1
 • DR. MARTINS – IJSKOFFIE COCONUT CAPPUCINO 1,99 Ik ben zelf geen fan van Koffie dus ook niet van ijskoffie. Maar met deze ijskoffie coconut cappucino maak ik mijn vriend wel heel erg blij! Die neemt hem van de week lekker mee naar het werk. Het fijne aan deze ijskoffie is dat die 100% vegan is.
 • CLEO’S – BLOSSOM LOVE THEE 3,79 Thee is voor deze theeleut altijd goed! Hoewel ik een echte rooibos liefhebber ben ruikt deze thee van Cleo’s echt heerlijk! Het mooie is zo smaakt hij ook. Door de prachtige verpakking is het ook nog eens ene leuke thee om aan iemand kado te geven.
 • EKOPLAZA – ARABICA SNELFILTERKOFFIE 4,39. Een heerlijke filter koffie die ook nog eens fairtrade is. Zelf vind ik het steeds belangrijker om biologische en fairtrade producten te kopen. Dus met deze koffie is mijn vriend lief echt super blij. We gaan hem wel bewaren tot er visite komt want tja een hele zak in zijn eentje opdrinken is wel een beetje veel.
Foto 2
 • INNERME – PROTEIN BAR CHOCOLATE 2,95 Ook deze protein bar is voor Martijn! Deze  proteïnereep bevordert de spieropbouw, is vezelrijk en voorziet je lichaam van alle essentiële aminozuren.
 • CHOCOLAT STELLA – PURE CHOCOLADE 80% 3,29 Bij Chocolat Stella geven ze om cacao. Binnen iedere stap van het productieproces denken ze goed na over de keuzes die ze maken en hoe ze daar het mooiste resultaat mee kunnen behalen. En ze geven niet alleen om cacao, maar ook om mensen. Alle Chocolat Stella repen zijn Fair Trade, waarmee ze een eerlijk loon garanderen voor de betrokken cacaoboeren. Deze pure chocolade is lekker om zo een klein stukje van te snoepen maar doet het ook super goed in bananenbrood of deze heerlijke Havermout en chocolade koekjes!
 • LOVECHOCK – SALTED PECAN 80% 2,59 Deze reep is het perfecte tussendoortje hij is Vegan, biologisch en ontzettend lekker!
Foto 3 en 4
 • Op foto drie zie je nogmaals de koffie!
 • FRANKLY JUICE – ORGANIC GINGER SHOT 1,99 Een gembershot is momenteel razend populair. Zelf vind ik het echt niet lekker maar toch probeer ik er minimaal 1 in de week te nemen. Deze Gember shot is een verfrissende en middelsterke gembershot van hoge kwaliteit, die je immuunsysteem verbetert en versterkt. Het zit vol met vitamines en antioxidanten en je krijgt er meteen een opkikker van! 
 • GKAZAS – BIOLOGISCHE VIERGE OLIJFOLIE 40ML 2,29 We sluiten af met een lekkere olijfolie uit Griekenland. Deze olijfolie word in Kreta gemaakt. Door het kleine flesje is dit de ideale verpakking om mee te nemen op vakantie. Wij boeken regelmatig een huisje van Landal midden in de bossen en koken dan lekker zelf! In mijn keuken mag een lekkere olijfolie zeker niet ontbreken.

In de jouwbox zat ook nog een lekkere zadenmix om crackers van te maken. Deze heb ik niet op deze foto’s staan want met dit product verschijnt komende week een heerlijk recept op mijn blog. YOUR ORGANIC NATURE – ZADEN CRACKERMIX kost 3,59 en is mijn aanrader uit deze jouwbox!

Ik vond het weer een top box! Ben je nu benieuwd geworden naar de jouwbox neem dan zeker een kijkje op jouwbox.nl Ik kan nu al niet meer wachten op de nieuwe editie.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janet
3 jaren geleden

Wat een leuke box. Ik ken dit principe nog helemaal niet. Ik gebruik echter vrij specifieke producten, dus dan ben ik bang dat ik veel producten in de box krijg die ik niet ga gebruiken.
Janet onlangs geplaatst…That One Time #7 | die ene keer dat ik begon met ondernemen!My Profile

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Janet

Ik heb nog een paar uitgepakte boxen op mijn blog staan dan kun je eens kijken wat er zo al inzit. Maar ik heb zelden een product waar ik niks mee kan. Mocht het een keer wel zo zijn bewaar ik het om kado te geven.

Claudia
3 jaren geleden

Wat een gave inhoud heeft deze box, leuk ook met al die beauty producten erin!

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Ik heb hem ook en vindt het zo’n toffe inhoud! De zaden crackermix heb ik ook al gebruikt, heerlijk.

Tessa
3 jaren geleden

Wat een mooie producten zitten er in deze box. Veel plezier et alles
Tessa onlangs geplaatst…Make Up Must Have’s: Basic LookMy Profile

Jasmina
Jasmina
3 jaren geleden

Oow leuk! Ik denk dat ik m ook ga proberen

Melissaschrijft
3 jaren geleden

Ik heb hem ook weer binnen en wat een geweldige producten weer dit keer
Melissaschrijft onlangs geplaatst…Handige en energie besparende producten.My Profile

Sandra
3 jaren geleden

Wat een leuke box, wel vrij prijzig, maar hij lijkt het me wel waard
Sandra onlangs geplaatst…Het Gebaar – Roger Van Damme goes ClassicMy Profile

ikeetplantjes
3 jaren geleden

Wat een leuke box zeg! Ik wist niet dat dat bestond!

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x