Preppy – Hij zal je verlossen van T.M Frazier

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tja afgelopen week was niet echt mijn week. Tijd dus om mezelf weer eens een beetje af te leiden met mijn guilty pleasure een lekker sexy boek! Tja ik weet het de een houdt er van en de ander vindt het echt helemaal niks. Vandaar dat ik jullie van te voren maar even waarschuw. Vorige week konden jullie mijn recensie van Preppy deel 1 al lezen en vandaag is het dus tijd voor deel Preppy – Hij zal je verlossen.

Hier kun je Preppy hij zal je verlossen kopen.

Titel: Preppy – Hij zal je verlossen Auteur: T.M Frazier Uitgeverij: SVM Publishing Genre: Dark Romance Cijfer: 9

Hier gaat Preppy – Hij zal je verlossen over:

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen.

Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar.

Een meisje dat niet eens een optie is.

Tenminste, nu niet meer.

Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan’s Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien NOOIT een optie is.

Dit vindt ik van Preppy – Hij zal je verlossen:

De cover van Preppy – Hij zal je verlossen past perfect bij de cover van Preppy 1. Ik vind de rode kleur prachtig en de titel is gewoon prima niks mis mee.

Dan gaan we het hebben over het verhaal zelf. Dit keer springen we een hele tijd vooruit. We beginnen dus niet waar het vorige boek eindigde maar een periode later. Ondertussen is er van alles gebeurd met zowel Preppy als Dre maar daar komen we pas later in het verhaal achter.

We duiken af en toe terug uit om op die manier te ontdekken wat zowel Preppy als Dre in de tussentijd hebben meegemaakt. Preppy is beschadigt door alles wat hij mee heeft gemaakt toen hij gevangen zat en ook Dre haar weg was er een vol hobbels. Beide personages zijn hebben dus een behoorlijke rugzak maar toch vinden ze ook een hoop steun bij elkaar.

Wat ik leuk vond aan dit deel is dat Bear, King en hun vrouwen in dit deel van preppy ook weer meer aanwezig zijn. Het is leuk om te lezen wat er met hun levens is gebeurd maar het is ook leuk om hun vriendschap te voelen. Ook in dit deel vind ik de schrijfstijl van T.M Frazier weer heerlijk. Ze heeft een vlotte pen en kan lekker beeldend vertellen. Maar het meeste geniet ik van haar personages. Elk personage heeft zoveel diepgang en persoonlijkheid. Ik kan daar erg van genieten want op die manier kun je een goede band opbouwen met de personages en leef je al snel met ze mee.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Ik houd wel van dit genre, het lijkt me dan ook een spannend boek, al zal ik eerst het andere deel moeten lezen.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x