Preppy 1 van T.M. Frazier

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het alweer tijd voor een recensie. Dit keer is het een vertaald werk en wat voor een. De fans van Dark Romance kennen het werk van T.M Frazier vast allemaal wel. Ik waarschuw vast als je niet houdt van boeken met geweld en sex lees dan niet verder want dit is zo’n boek waar niet iedereen van houdt. Ik heb het doen over Preppy 1 van T.M Frazier.

Titel: Preppy 1 Hij zal je verraden Auteur: T.M Frazier Uitgeverij: SVM Publishing Genre: Dark Romance Cijfer: 8

Hier gaat Preppy over:

Samuel Clearwater, ook wel bekend als Preppy, houdt van vlinderdassen, pannenkoeken, bretels, goede vrienden, leuke momenten, goede drugs en een goede wip.

Hij heeft een helse jeugd achter de rug en leeft het leven dat hij zich altijd had voorgesteld. Als hij een meisje ontmoet, een junkie die op het punt staat aan alles een einde te maken, is hij verscheurd tussen zijn gevoelens voor haar en de verlammende angst dat zij degene zou kunnen zijn die een einde maakt aan het leven waar hij van houdt.

Andrea ‘Dre’ Capulet is uitgeput en moe.

Moe van haar zoektocht naar haar volgende shot. Moe van het doen van dingen die haar maag doen draaien. Moe van het kijken in de spiegel, naar de weerspiegeling van de persoon die ze is geworden. Net als ze besluit er een einde aan te maken, ontmoet ze een man die de loop van hun beide levens voorgoed zal veranderen.

En hun dood.

Voor de meeste mensen is de dood het einde van hun verhaal.

Voor Preppy en Dre was de dood slechts het begin.

Dit vind ik van Preppy:

Ik begin met de cover van Preppy en die cover vind ik echt heerlijk! Ik zie gelijk het hoofdpersonage uit het boek voor me 🙂 De titel vind ik ook heerlijk! Ja ik weet het ik ben normaal geen fan van engelse titels. Maar voor de bijnaam Preppy is geen goed Nederlands alternatief dus in dit geval vind ik het helemaal passen.

Tijd voor het verhaal zelf. Jeetje wat heeft T.M Frazier een geweldige schrijfstijl. Preppy is het 5 de deel in de King serie maar kun je ook als los staand boek lezen. Het is aan te raden de eerdere boeken wel gelezen te hebben. Maar ik heb de andere boeken ook nog nooit gelezen en kon het prima volgen. Frazier weet je in een mum van tijd mee te slepen naar de wereld van Preppy en Dre.

Zowel Preppy als Dre zijn gebroken personages met een grote rugzak. Ze hebben van alles meegemaakt wat hun heeft gebracht naar het punt waar ze nu zijn. Preppy is een echte badguy maar eentje met toch wel ergens een klein hartje en Dre is een katje om met handschoenen aan te pakken. Deze een beetje verdraaide personages vinden elkaar erg interessant tja en dan gebeurd er van alles 🙂 waar ik niet teveel over ga vertellen.

Ik vind het vooral knap dat T.M Frazier aan de ene kant het verknipte het wangedrag en de rugzakken van de personages in alle hevigheid weet te vertellen waardoor je soms bijna misselijk kunt worden tijdens het lezen. Om je vervolgens mee te nemen in een dampend liefdesspel om te eindigen in een prachtig en romantisch verhaal. Liefde op zijn meest vreemde en wicked manier. Een boek waar ik van genoten heb om te lezen en daarom krijgt het een mooie 8 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Ik zou het wel willen lezen. Je verhaal klinkt verrassend
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Strijkvrij overhemd – Ledub overhemdenMy Profile

trackback

[…] Vandaar dat ik jullie van te voren maar even waarschuw. Vorige week konden jullie mijn recensie van Preppy deel 1 al lezen en vandaag is het dus tijd voor deel Preppy – Hij zal je […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x