Over de boeken van Anja Maas

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik auteur Anja Maas al kort aan jullie voor. Deze week gaan we weer een beetje beter kennis maken met deze auteur. Het is namelijk tijd voor een blog over haar boeken. Anja Maas heeft Momenteel 2 boeken op haar naam staan. Echter op 9 oktober komt daar verandering in want dan verschijnt haar nieuwste boek “Veerkracht” tijdens het boek 10 evenement van Godijn Publishing. Tijd om jullie wat meer te gaan vertellen over de 2 boeken die momenteel in de winkels liggen van Anja Maas.

Ik begin met het eerste boek dat Anja Maas heeft uitgegeven. Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen is dat Maalstroom. Maalstroom verscheen bij Godijn Publishing en is een spannende thriller. Ik ben reuze benieuwd naar dit boek.

Hier gaat Maalstroom over:

Binnen enkele minuten verandert het leven van Karin Buitendijk in een nachtmerrie. Haar driejarige dochtertje Kayla is volledig opgelost in het niets, samen met haar speelkleed en haar twee lievelingsknuffels. De politie kan geen enkele aanwijzing vinden. Twee jaar na de vermissing komt Karin tot een schrikbarende ontdekking. De knuffels, die samen met Kayla zijn verdwenen, ziet ze tussen de andere knuffels aan het voeteneind van Kayla’s bedje staan. Ook de schoentjes, die Kayla droeg tijdens haar verdwijning, ziet ze in haar kast staan. John, haar ex-man, en Evert, haar beste vriend, dringen aan op psychische hulp. Ondanks therapie en pillen, die haar suf maken, volgen onverklaarbare zaken elkaar onverminderd op. Karin hoort Kayla roepen en praten met haar pluchen vriendjes. Niemand gelooft Karin. Ze zakt steeds verder weg en verandert in een angstig, verward wrak. De mensen om haar heen lijken allemaal iets van haar te willen. De stroom aan verwikkelingen stopt niet. Karin wil maar één ding, dat deze sinistere puzzel wordt opgelost…

Maalstroom van Anja Maas kun je hier kopen.

Het volgende boek dat verscheen van Anja Maas is Onbegrensd. Een van deze 2 boeken ga ik lezen voor mijn recensie die je binnenkort hier op de blog kunt lezen. Welk boek ik ga lezen dat houdt ik nog even geheim.

Hier gaat onbegrensd over:

Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop verblijft. De Franse rechercheur Ludovic Lebon, die de zaak leidt, verbiedt Sylvia zich ermee te bemoeien. Dat houdt haar echter niet tegen. In Nederland vindt een wandelaar een verminkt lichaam in de duinen bij Hargen aan Zee. Sylvia krijgt de zaak en constateert tot haar verbijstering dat de moord gelinkt is aan de vermissing in Frankrijk. Samen met haar politiepartner Tim Maassen betreedt ze een voor hen verrassende wereld, waarin ze zich met verve vastbijt. De hoeveelheid aanwijzingen die zowel in Frankrijk als in Nederland gevonden worden, vraagt om een nauwe samenwerking met de Franse recherche. Een nieuwe brute moordaanslag verandert de tactiek van het rechercheteam. Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar te grijpen.

Onbegrensd van Anja Maas kun je hier kopen.

Ik zou zeggen tot volgende week maar weer. Dan ben ik weer bij jullie terug met nog meer informatie over Anja Maas.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nienke | Mamameteenwolkje
3 jaren geleden

Maalstroom lijkt me erg spannend! Ik ben er benieuwd naar. Die gaat op mijn te lezen lijstje 🙂
Nienke | Mamameteenwolkje onlangs geplaatst…Sophie de Giraf; de leukste waterpretMy Profile

trackback

[…] leren kennen op mijn blog. Ik stelde Anja Maas namelijk al aan jullie voor, ik vertelde alles over haar boeken en mocht een interview met haar doen. Maar vandaag is het dan eindelijk tijd om het te gaan hebben […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x