Even voorstellen Anton Wolvekamp

Hallo lieve lezers van Bookstamel, de hekken sluiter van deze maand voor de blogs van eigen bodem is een man! Hoe leuk is dat ook dit jaar hebben we gelukkig naast al het vrouwelijke geweld ook een paar leuke mannelijke auteurs kunnen strikken. Goed zullen we maar gelijk beginnen met het voorstellen van Anton Wolvekamp.

Anton Wolvekamp is geboren in 1976. Hij is auteur maar ook docent muziek, tekstschrijver, componist, (selfmade) Regisseur, leerkracht primair onderwijs en Rots en water trainer. Wauw een bezige bij dus. Daarnaast is hij trotse vader van drie zonen en gelukkig getrouwd met de liefste vrouw van de hele wereld. Zijn zonen en vrouw laten hem genieten van de werkelijkheid en houden hem met beide benen op de grond. Want Anton kan zich wel eens verliezen in zijn fantasie en dromen.

In 2013 debuteerde Anton Wolvekamp bij uitgeverij Zilverspoor met zijn debuut lotgenoten. Vervolgens volgde er nog een aantal boeken waar we het volgende week uitgebreid over gaan hebben. Wisten jullie trouwens dat Lotgenoten was genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2014 (Beste schrijversdebuut) en uitgeroepen tot het ‘op een na beste fantasyboek van 2013.

Naast boeken schreef Anton ook een aantal musicals dit deed hij vanaf 1998 en sinds 2003 worden deze uitgegeven door BOB musicals. In 2008 schreef Anton voor de scouting het nieuwe Beverlied. Wat best grappig is want dit wist ik dus zelf niet terwijl ik zelf een aantal jaren de bevertjes heb begeleid na 2008. Dat was trouwens super leuk om te doen.

In 2019 studeerde Anton af aan de Academie voor Muziekeducatie van de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Momenteel is Anton daar werkzaam als docent muziekdidactiek primair onderwijs, onderzoeksbegeleider en stagecoach. Daarnaast is Anton ook nog reggiseur bij de musicalgroep jongeren bij Stichting TheaterRijk.

Nou volgens mij hebben jullie Anton Wolvekamp inmiddels al aardig leren kennen. Maar de komende weken kunnen jullie deze auteur nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x