Even voorstellen Amina Laffet

Hallo lieve lezers van Bookstamel. Vandaag is het tijd om je voor te gaan stellen aan de vierde auteur van eigen bodem voor deze maand. Dit keer is het een auteur die met haar Debuut boek gelijk hoge ogen heeft gegooid. Nu komt binnenkort haar tweede boek uit en is het dus tijd om deze auteur wat beter te leren kennen. 

Dan heb ik het natuurlijk over Amina Laffet. Amina debuteerde vorig jaar bij Hamley Books met haar boek Zwarte vijvers. Een geweldige young adult waarin Amina het niet schuwt om moeilijke onderwerpen te bespreken. 

Amina haar liefde voor boeken zat er al vroeg in. Als kind zat ze altijd met haar hoofd in de wolken en verslond ze boeken over verre landen en fantasiewerelden. Door verhalen te schrijven reist ze naar die werelden. 

Naast auteur is Amina Laffet ook copywriter en administratief consulent. Ze heeft Tunesische roots, werd in Antwerpen geboren, is indrukkend vloeiend in vier talen en houdt ook van zwemmen en natuurwandelingen. Ze deelt haar woning met haar indrukwekkende boekencollectie. 

Zoals ik hier boven al zei komt Amina deze maand terug met een nieuw boek! Dit keer geen young adult. Nee dit boek wordt haar allereerste jeugdboek en ik kan alvast verklappen dat de cover prachtig is. Maar over haar boeken gaan we het de komende weken natuurlijk nog uitgebreid hebben.

Liefs, Melanie 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik auteur Amina Laffet aan jullie voor. Nu was Amina niet helemaal een onbekende op mijn blog want ik heb haar al een keer […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x