Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een blogtour. Dit keer de blogtour van Alles wat ze aanraakt geschreven door Jennifer L. Armentrout. Dit boek is alleen als E-boek uitgegeven door Zomer & Keuning echter voor promotie doeleinde zijn er een aantal papieren exemplaren gedrukt vandaar dat je op de foto wel een papieren exemplaar ziet. Maar goed ik keek dus enorm uit naar dit boek want ik vind de boeken die ik tot nu toe heb gelezen van Jennifer ontzettend goed. Alles wat ze aanraakt is een van de eerdere boeken van Jennifer L. Armentrout maar nu dus eindelijk ook naar het Nederlands vertaald.

Titel: Alles wat ze aanraakt Auteur: Jennifer L. Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Fantasie Cijfer: 7,5

Hier gaat Alles wat ze aanraakt over:

Doodgaan is kut – daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen…

Dit vind ik van Alles wat ze aanraakt:

Wauw is deze cover van Alles wat ze aanraakt niet prachtig. Het rood in het lettertype en van de lippen prachtig! Daarnaast vind ik de titel ook super mooi.

Alles wat ze aanraakt is dus een van de eerste boeken van Jennifer L. Armentrout. Inmiddels heeft deze auteur al aardig wat steengoede boeken op haar naam staan en ik was dan ook reuze benieuwd of dit boek daaraan kon tippen.

Jennifer L. Armentrout heeft een super fijne schrijfstijl ze schrijft heel vlot en gebruikt makkelijk te behappen worden. Dat vind ik persoonlijk in fantasie boeken erg fijn want dat maakt de boeken toegankelijk voor een breed publiek.

Alles wat ze aanraakt is een super mooi verhaal over leven en dood. Over liefde hoop en misschien een beetje wanhoop. Je word al snel meegesleurd in het dramatische leven van Ember. Ember heeft aardig wat meegemaakt en iedereen die ze aanraakt gaat dood. Met Ember heeft Jennifer een prachtig personage neergezet. Ook haar kleine zusje is een schatje en de onschuld zelf.

Een ander personage wat een grote rol heeft in het verhaal is Hayden. Hayden is een beetje mysterieus en je krijgt niet echt hoogte van hem in het verhaal. Toch heeft Hayden iets waardoor je graag meer over hem te weten wil komen. De band die Hayden heeft met Ember is bijzonder en je word snel in die band meegezogen door de auteur. Het verhaal zelf is goed bedacht het voelt bijna als een weegschaal tussen leven en dood. Verschillende emoties vliegen in het rond en de goed in elkaar gezette personages maken het af. Een fantasie verhaal met een rauw randje.

Hoewel Alles wat ze aanraakt echt een prachtig verhaal is en zeker een aanrader om te lezen mis ik dus net een beetje dat Jennifer L. Armentrout magie sausje. Daarom krijgt dit boek van mij een mooie 7,5.

Heb je van mijn blog genoten ga dan zeker ook de andere blogs lezen. Ben je benieuwd geworden naar meer boeken van deze auteur lees dan eens mijn recensie van Storm & Fury.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] las eerder namelijk al Alles wat ze aanraakt, Storm and Fury, Rage and Ruin, Grace and Glory, Uit bloed en as en Rijk van Vlees en vuur. Tja […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x