Wraprolletjes met Kip en Pesto

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tijdens het formule 1 seizoen hebben wij op zondag altijd snack dag! We zetten dan allerlei kleine lekkere hapjes op tafel en genieten van de formule 1. Nu is er momenteel natuurlijk geen f1 en probeer ik wat op de lijn te letten. Maar afgelopen vrijdag waren Martijn en ik 10 jaar bij elkaar en dat wilde we natuurlijk toch wel vieren. Dus maakte ik een aantal gezondere hapjes waaronder deze wraprolletjes met kip en pesto. Vandaag deel ik het recept van deze rolletjes met jullie.

Recept Wraprolletjes met kip en pesto.

Ingrediënten voor de wraprolletjes met kip en Pesto.

 • 8 kleine wraps of 4 grote (Ik gebruikte zelf de kleine wrapvellen)
 • 4 goed volle theelepels groene pesto
 • 2 eetlepels Griekse yoghurt
 • 1 zak rucola sla
 • 30 gram pijnboompitten
 • 200 gram gerookte kipfilet
 • Parmazaanse kaas

Zo maak je de wraprolletjes

 • Meng de pesto door de yoghurt heen
 • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin.
 • Smeer de wraps in met het pesto en yoghurt mengsel
 • Bij de kleine wraps leg ik 2,5 plak kipfile op de wraps
 • Daar boven op leg je de rucola, pijnboompitten en wat parmazaanse kaas
 • Vervolgens rol je de wraps op steekt er wat cocktailprikkers in en snijd ze in kleine rolletjes!

Binnenkort kom ik met een uitgebreide blogpost voor jullie met allerlei hapjes! Zodat je een leuke feestelijke hapjes tafel kan maken. Natuurlijk mogen we momenteel niet veel mensen ontvangen maar ik hoop dat dit binnenkort wel weer mag en jullie met allerlei vrienden en familie leden kunnen gaan genieten van een hapjestafel.

Eet smakelijk,

Liefs, Melanie

Heb je nou geen zin in wraprolletjes met kip en pesto maak dan eens deze glutenvrije blini’s met Zalm en avocado.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Dat klinkt erg lekker. Ik ben dol op wraps. Ga deze zeker een keer maken
Tessa onlangs geplaatst…Review: NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw paletteMy Profile

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Lekker en ziet er ook feestelijk uit. Die gaan we maken!

Janet
3 jaren geleden

Lekker zeg, het ziet er heerlijk uit! Ik ben ook echt een fan van gevulde wraps, die doen het altijd goed op de hapjesschaal haha.
Janet onlangs geplaatst…Jaaroverzicht: terugblik 2020 in reizenMy Profile

trackback

[…] BLT wraps maar wil je wel leuke kleine hapjes serveren tijdens een lunch of feestje maak dan eens wraprolletjes met kip en pesto of mijn sushi […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x