Lust & Structure van Mariëlle Brouwer

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tja ik had het jullie al verteld de komende weken komen er aardig wat recensies aan zo ook weer vandaag. Vandaag trakteer ik jullie op mijn recensie van het boek Lust & structure van Mariëlle Brouwer. Eerder las ik in deze serie al Wild & Structure, Choas & sturcture en Storm en Structure. Dit is het vierde boek wat ik dus lees in deze serie maar het derde deel van de serie. Op zich zijn de boeken namelijk ook los van elkaar te lezen maar het is leuker als je ze op volgorde leest. Anders mis je toch wel stukjes uit het verhaal.

Titel: Lust & Structure Auteur: Mariëlle Brouwer Uitgeverij: Duntax Books Genre: New adult / Roman Cijfer: 7,5

Hier gaat Lust & Structure over:

Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie. Alleen voor Noah is dit niet meer genoeg. Langzaamaan is hij ergens zijn hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor haar kan zijn, voor haar kan zorgen. Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft geen man nodig om haar doelen te bereiken. Daarbij kan een gebroken hart je kapot maken. Maar wat als alles onder Noahs voeten vandaan geslagen wordt? Als hij merkt dat hij niet altijd voor iedereen kan zorgen? En als Poppi erachter komt dat het misschien niet beter is om je hele leven alleen te blijven, maar misschien toch wel om je hart te verliezen.

Dit vind ik van Lust & Structure:

Tja de cover daar heb ik niet zoveel over te vertellen want die heb ik eigenlijk al bij de voorgaande delen besproken. Ik vind het mooi dat Mariëlle de zelfde sfeer en stijl doortrekt in alle boeken in deze serie. Ook de titels passen allemaal mooi bij elkaar.

Ik keek enorm uit naar dit deel in de serie. We hebben in voorgaande delen natuurlijk al kort kennis gemaakt met Poppi en ik vind haar echt geweldig. Poppi is een beetje apart en doet lekker haar eigending. Een eigenzinnig meisje maar met een hartje van goud. In dit deel zien we ook meer van die zachte kant van Poppi en dat is top!

Noah is ook een super leuk personage wat we in voorgaande delen al hebben leren kennen. Maar in dit deel ligt de focus op Noah en Poppi waardoor we beide veel beter leren kennen. Daardoor krijgen we ook de kans om met hun een goede band op te bouwen.

De schrijfstijl van Mariëlle is lekker luchtig en daardoor leest het boek vlot weg. Wat ik ook fijn vind aan de schrijfstijl van Mariëlle is dat de verhalen in deze serie allemaal op zich zelf te lezen zijn maar toch ook super goed overvloeien in elkaar. Ik zou dan ook zeker aanraden om bij het begin van de serie te beginnen. Natuurlijk is dit een boek waarbij je in het begin al weet hoe het af gaat lopen. Maar de weg er naar toe zit vol leuke wendingen en verhaallijnen. Dat houdt het verhaal dus toch heel erg interessant en boeiend om te lezen.

Al met al dus gewoon een heerlijk boek om te lezen en een aanrader voor iedereen die van luchtige boeken houdt met een vleugje romantiek en een mooi en interessant verhaal. Het boek krijgt een mooie 7,5 van mij.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Amina
3 jaren geleden

Klinkt als een heel tof boek. Ik vind de namen leuk bedacht en ik word meteen nieuwsgierig hoe het tussen die 2 afloopt! xxx
Amina onlangs geplaatst…Wonen | Interieur nieuwe badkamer: zo kies je die!My Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x