Storm and Fury van Jennifer L Armentrout

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd voor het eerste vertaalde boek van deze maand. Storm en Fury is onlangs verschenen bij Zomer en Keuning in een hele mooie speciale uitvoering. Ik keek enorm uit naar dit boek want de boeken van Jennifer L. Armentrout vond ik tot nu toe allemaal erg goed. Jullie weten inmiddels wel dat ik veel verschillende genre’s lees en deze ook allemaal wel heel tof vind. Maar de boeken van Jennifer staan hoog op mijn favoriete lijstje als het gaat om buitenlandse auteurs.

De kaars op deze foto is speciaal voor mij gemaakt door Igniting Imagination met de code Bookstamel10 krijgen jullie 10% korting in haar shop.

Titel: Storm en Fury Auteur: Jennifer L. Armentrout Uitgever: Zomer & Keuning Genre: Fantasy Cijfer: 10

Hier gaat Storm en Fury over:

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Dit vind ik van Storm en Fury:

Hierboven verklapte ik al dat dit een speciale uitgave is het boek is namelijk voorzien van een prachtige metalic cover en heeft sprayed Edges of te wel de randjes van de bladzijde zijn in de zelfde groen/blauw gespoten als de cover. Deze speciale editie ziet er dus super tof uit in je boekenkast. Daarnaast vind ik de cover lekker mysterieus en daar houdt ik van ook de titel is prima!

Het boek zelf dan jeetje waar moet ik beginnen! Storm en Fury heeft aan al mijn verwachtingen voldaan en misschien nog wel meer. Het is best een dik boek maar ik had het in 2 dagen uit. Jennifer L Armenstout heeft een prachtige manier van vertellen. Hoewel dit een fantasie boek is bezit het niet heel veel moeilijke woorden of termen wat bij fantasie vaak wel het geval is en dat vind ik persoonlijk heel prettig! Dit is een boek wat perfect geschikt is voor beginnende fantasie lezers.

Het hoofd personage Trinity heeft gelijk mijn hart gestolen. Trinity heeft een oogziekte waardoor ze langzaam aan haar zicht verliest. Maar ondanks dat is het een zeer sterk personage wat zich daar zeker niet door laat tegenhouden. Dat de auteur zelf deze ziekte ook heeft dat merk je want je voelt dat de auteur weet waar over ze schrijft. Naast haar oogaandoening is Trinity sowieso heel speciaal want ze is de laatste van haar soort.

Daarnaast is een grote rol weggelegd voor Zayne ook Zayne is een beetje apart en zeker geen doorsnee wachter. Beide personages worden krachtig neergezet en zo omschreven dat je jezelf er al snel een goede voorstelling van kunt maken. Daardoor is het dus ook niet moeilijk om met de personages mee te leven. Daarnaast is de schrijfstijl van Jennifer heel vertellend en zitten er voldoende plottwisten in om het verhaal boeiend te houden. Geloof me niet elke plottwist zie je aankomen en dat is echt de kracht van de auteur.

Dit boek is in mijn ogen dan ook een aanrader voor iedereen die van fantasie boeken houdt! Ik kan niet anders dan dit boek de eerste 10 te geven deze maand.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
3 jaren geleden

Klinkt als een spannend boek!

trackback

[…] het verhaal zelf! Ik heb inmiddels al aardig wat boeken van Jennifer L Armentrout gelezen zoals Storm en Fury. Je kan dus wel stellen dat ik fan ben van de schrijfstijl van deze auteur. Maar in het begin van […]

trackback

[…] L Armentrout eerder las ik deze serie al de eerste twee delen. Rage and Ruin is het tweede deel en Storm and Fury het eerste deel. Houdt er dus rekening mee dat in de aankomende recensie spoilers kunnen staan als […]

trackback

[…] las eerder namelijk al Alles wat ze aanraakt, Storm and Fury, Rage and Ruin, Grace and Glory, Uit bloed en as en Rijk van Vlees en vuur. Tja jullie zien het ik […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x