Zullen we het liefde noemen? van Tine Bergen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tine Bergen heeft inmiddels al aardig wat boeken op haar naam staan. Dat hebben jullie natuurlijk kunnen lezen in de blog over haar boeken. Een van die boeken is Zullen we het liefde noemen? Dit boek mocht ik lezen namens Tine zodat ik jullie er alles over kan vertellen.

Titel: Zullen we het liefde noemen? Auteur: Tine Bergen Uitgeverij: Vrijdag Genre: Thriller Cijfer: 8

Hier gaat Zullen we het liefde noemen?:

Esther houdt van haar man Stef en van haar kinderen, uiteraard. Ze houdt van haar vader, al zou ze dat soms liever niet willen. Want houdt haar vader wel van haar? En hoeveel houdt Esther van die andere man, Jack? Wanneer haar achtjarige zoon Linus de overbuurman doodrijdt, wijst alles eerst op een ongeluk. Dat gelooft Esther toch. Maar is dat wel zo? Want die overbuurman is ook wel de leerkracht die Linus vorig schooljaar het leven heel erg zuur maakte. De inspecteur die op de zaak wordt gezet doet zijn werk grondig, dus rest Esther geen andere keuze dan dit zelf ook te doen. Al moet ze daarvoor haar eigen leven wel heel scherp onder de loep nemen. Van hoeveel mensen kun je tegelijkertijd houden? En hoeveel doe je voor de mensen die je graag ziet? 

Dit vind ik van Zullen we het liefde noemen?:

Oooh wauw deze cover vind ik dus echt prachtig. Super simpel maar de letters en vingerafdrukken zijn er opgedrukt dus je voelt echt alle ribbeltjes. De titel vind ik heel erg mooi en past ontzettend goed bij het boek.

Het verhaal van Zullen we het liefde noemen? word verteld in de derde persoon in de vorm van Esther. Ik vind dat een fijne manier van vertellen. Echter miste ik wel de hoofdstuk aanduidingen in het boek. Ook werd er wel eens terug in de tijd gesprongen wat niet echt aangeduid werd. Ik vond dit persoonlijk in het begin erg verwarrend. Ik miste dat stukje structuur toch wel een beetje.

De schrijfstijl van Tine is verder lekker vlot als je eenmaal aan het boek begint wil je verder lezen. Want was het nou een ongeluk of toch een moord? Ook de personages vond ik voldoende uitgewerkt en een mooie ontwikkeling doormaken waardoor je goed met de personages kon meeleven.

Ik twijfelde wel een beetje over of dit boek een echte thriller is daarvoor miste ik toch wel een deel van de spanning. Dat neemt niet weg dat dit een prachtig verhaal is. Voor mij is het meer een spannende roman over een vrouw die in de knoop zit met haar gevoelens. Want aan de ene kant houdt ze van haar man Stef waar ze al lang mee samen is aan de andere kant is daar Jack een andere man die haar hart op hol brengt. Daarnaast speelt de zoon een grote rol in het verhaal.

Al met al vind ik het een prachtig en mooi verhaal over liefde, vertrouwen en wanhoop. Daarom krijgt het van mij een mooie 8

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Leuk om te lezen. Ik ken het boek niet maar ik zou het wel willen lezen.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Welke bloembollen zijn voorjaarsbloeiers?My Profile

KoolFamily
3 jaren geleden

Dit klinkt echt als een boek dat me aanspreekt. Ik zie mezelf al helemaal aan een zwembad liggen met dit boek.
KoolFamily onlangs geplaatst…(Fiets)vakantie met de familie!My Profile

Lizette
3 jaren geleden

Jammer dat je een beetje structuur miste maar het lijkt me wel een mooi en boeiend verhaal.
Lizette onlangs geplaatst…Een toffe route voor een negendaagse roadtrip door Zuidwest EngelandMy Profile

Amina
3 jaren geleden
Antwoord aan  Lizette

Dat is een heel mooi cijfer en wat klinkt het als een goed verhaal. Echt een verhaal waar ik benieuwd naar ben. Ik zet ‘m op m’n wishlist!
Amina onlangs geplaatst…Wonen | Interieur nieuwe badkamer: zo kies je die!My Profile

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x